• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 102
Съвети за начинаещи готвачи.
Mega - специалист
Изглежда страхотно, поздрави и наздраве. :partyman:
teon - специалист
...благодаря... на всички съфорумци наздраве :partyman: ...
valentor - специалист
Имам да изпия още към 80 осемдесет литра вино, ПОД ВОДЕН КЛАПАН, от реколта 12/13 и чак след това, към м.март 2014 ще наблегна на таз зимъшното 13/14.
Как го пия ли ?
От един бидон, през фуния пресипвам в друг.Първия му изливам утайката+винения камък.А втория третично го преливам в съд за пиене.
teon - специалист
valentor написа:
Как го пия ли ?
От един бидон, през фуния пресипвам в друг.Първия му изливам утайката+винения камък.А втория третично го преливам в съд за пиене.
...че то от преливанье, га ти остава време за пиенье бре :?: ...шегичка...колега аз мисля ,че реколтите са година за година-11, 12, 13, догодина 14 и т.н....
КИМИ - специалист
valentor написа:
Имам да изпия още към 80 осемдесет литра вино, ПОД ВОДЕН КЛАПАН, от реколта 12/13 и чак след това, към м.март 2014 ще наблегна на таз зимъшното 13/14.
Ясно, всичко разбрах, ама как не си изпил ланшното вино е опасно за здравето- като пиеш по малко винце(полизваш като котенце) значи като пиеш малко ти лишаваш организма си от ценни
витамини и аминокиселини, които са естествена преграда срещу най-различни заболявания, освен всичко друго повдига духа, което значи още повече здраве.
Весели празници, приятели!
bulhomes2 - майстор
Някой викаше, че зор било...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GQU1QmbcTtg[/youtube]
Илчо Илиев - майстор
И аз я пробвах тая технология,но без да вадя торбата от кутията.
Намерих си една миниатюрна фунийка, ''подострих'' и тънката част, така,че да влиза в канелката,обръщам кутията , стискам канелката,а жинъта налива,че съм само с две ръце....
bulhomes2 - майстор
Аз щот гледам да го измия от предното вино. А и като е навън, като го налееш, можеш леко да го стиснеш, за да изкара ако има останал въздух. Хваща повече от 5 литра, но не ще да влезе в кашончето. Затова си го пълня точно с 5л (или по-малко).
vladigold - помощник
ebahti написа:
Илиян Илиев™ написа:
ebahti написа:
не го бъркай
Защо?
Щото не се бърка,никога никой не съм видял да си бърка виното-едно е да го преточиш ,друго да го бъркаш.........ша земе да му изветрее алкохола и отиде коня у барата
Няма нищо такова :partyman:
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 102

Тема "Вино" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: