Последно нейде четох, че това е и класическата грешка- серпентината трябва да се сгъстява надолу- по този начин по- голямата част е на по- студената вода, която е отдолу. Ама казана е красавец.

Стефан написа:Как се прави/къде се купува метилоотделител?И има ли някакъв тестер за съдържание на метил в ракията?emil_v r написа:.. Мисля / следователно казанджийствам , да варя у водна баня на варелът на снимката ....И същевременно да отделяш метиловия алкохол от етиловия. Допълнително можеш да поставиш и метилоотделител на лулата.
Къде съм аз - къде сте вие ???
Къде си ти, къде съм аз
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: