• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 102
Съвети за начинаещи готвачи.
Илчо Илиев - майстор
КИМИ написа:

Не е зле декември да си разменим по 1 бутилка вино с тебе по Еконт, А?
Номера е СЕГА, старо вино да изкараш,а не декември таз годишно.....макар,че на някои и до тогава вкисват/цветясват бъркочите,но...както Стефко ви каза, всеки си прави каквото знае и може,но в тия теми просто става лаф.....
Svetoslavoff1 - майстор
Илчо Илиев написа:

Номера е СЕГА, старо вино да изкараш,...
Сериозна приказка на сериозен човек =D> Та има, не като да няма.
Ама като чета разни от сорта - второ(че и трето )вино, захар...Божествената жидкост, най-паче правена за и с удоволствие и радост у дома, нехубаво е да се принизява до ширпотреба :partyman:
ПП А клапанът си бълбучи весело:)
КИМИ - специалист
Илчо Илиев написа:
Номера е СЕГА, старо вино да изкараш,а не декември таз годишно........
Илчо Илиев,
кАжи как 300л. вино, попаднало между мен и шурека ще оцелее цяла година. Абсурд! Пак казвам- АБСУРД!
Stefan_62 - майстор
КИМИ написа:
Илчо Илиев,кАжи как 300л. вино, попаднало между мен и шурека ще оцелее цяла година. Абсурд! Пак казвам- АБСУРД!
И за толкова изприказвани приказки, препоръки и нареждания в темата, само 300л. вино ли правиш бе и то за двама :lol: . Ти направо ми падна в очите, та аз без да давам съвети и указания си правя за мен 500л., та ти си бил гола вода бе Кими :lol: . Нищо лично :partyman:
Илчо Илиев - майстор
КИМИ написа:
Илчо Илиев написа:
Номера е СЕГА, старо вино да изкараш,а не декември таз годишно........
Илчо Илиев,
кАжи как 300л. вино, попаднало между мен и шурека ще оцелее цяла година. Абсурд! Пак казвам- АБСУРД!
Еми ще кАжа, след като пиете толкова, вземете и направете повечко,а не след Зарезан да минавате на бЕра...
А за Стефко мога да потвърдя,че си има домашен винпром и като гледам бидоните....може и да е повечко от 500л и не тръгнал да дава акъли на цял свят....
Та с тия 300л вино за два смока, хич не е за хвалба, то сигура и 3 чатала наденица правите...
hidrazin - майстор
Алкохолиците сън не ги хваща. :? Още слънцето не е изгряло и за пукница мислят. :-D
То ако си пийваш 500 литра вино на година се пада по две бутилки вино от 700ml на ден. Или по две водки всеки ден.
Пък като си направил вино, сигурно си направил и ракия. Ако прибавим и нея...
Цирозата дебне от ъгъла. :lol:
:partyman:
Stefan_62 - майстор
hidrazin написа:
То ако си пийваш 500 литра вино на година се пада по две бутилки вино от 700ml на ден. Или по две водки всеки ден.Пък като си направил вино, сигурно си направил и ракия.
Хидразине, от тия 500л. аз изпивам около 100-на за година, жената около 20-на и другото количество се изпива от приятели и ако остане отива за ракия. Водка не пия, но наблягам на домашната ракийка. За цирозата и други заболявания не мисля, че колкото си ги набиваш болестите в главата по-лошо :lol: Моят тъст си изпиваше по 500-600л. само винце на година и лека му пръст почина на 80г. Проблемът не е в пиенето, а в стреса от тежкото положение на живото, почнеш ли да приемаш негативно всичко пиши се бегал, пък било то и да си пълен трезвеник или да нямаш никакви пороци. Като знаем колко малко ще сме живи и колко много умрели, затова аз имам една максима "Яж пий, носи си новите дрехи и ако ти падне нещо чуждо го из..ай, и това ще ти остане от живота" :partyman:
КИМИ - специалист
Stefan_62 написа:
...та аз без да давам съвети и указания си правя за мен 500л., та ти си бил гола вода бе Кими ...
Аз може да съм головодник,
а ти дължиш акциз! :lol:
НАП вече имат нови джипчетаа. :rock: :rock: :rock:
Stefan_62 - майстор
КИМИ написа:
а ти дължиш акциз! :lol:
Споко бетон съм отвсякъде :lol:
КИМИ - специалист
Ще ви пратя аз на 3-4-ма от дебЕлите глАви по 1 бутилка от моето вино за моя сметка,
да видим нАесен няма ли да ме слушкате повече. :rock:
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 102

Тема "Вино" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: