• 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
kuger написа:
Голички не, завий ги в подправка :) . После на канапче да виснат, а тавичката от долу.
Точно така, не ми се пише, че едно свинско и винско са ме натиснали :partyman:
mupo - напреднал
Аз вино не пия, ракия и водка по малко.Благодаря ви.Ще ви информирам за резултатите.
Kasap - специалист
Колеги, те сфинщините са ясни... ама мисля да пробвам с едно пуешко филенце. Някой има ли опит с пернати?
И дали трябва да си модвам нещо прасешките рецепти...? мхм.
jinio - специалист
Имам хладилник от тези които са за безалкохолно, искам да попитам мога ли да си суша в него месце и суджук, тъй като съм в Петрич, а тук времето е повече от пролет в момента.
kuger - майстор
jinio написа:
Имам хладилник от тези които са за безалкохолно, искам да попитам мога ли да си суша в него месце и суджук, тъй като съм в Петрич, а тук времето е повече от пролет в момента.
Те са с вентилатор, нали? Мисля, че са отлични за тази работа.
jinio - специалист
kuger написа:
jinio написа:
Те са с вентилатор, нали? Мисля, че са отлични за тази работа.
Не знам с какво е, на мои близки, които имат склад за безалкохолно, та днес го видях. Попитах ги да ли работи и да ли им трябва, отговориха че работи и че до лятото не им е нужен. За това мисля да го взема и да пробвам.
kuger - майстор
Хич не чакай, ей го лятото де е :-D
jinio - специалист
kuger написа:
Значи мога да го ползвам за целта. А трябвали да държа вратата отворена или да си е затворена през цялото време
Kasap - специалист
jinio написа:
kuger написа:
Значи мога да го ползвам за целта. А трябвали да държа вратата отворена или да си е затворена през цялото време
Затворена. Освен ако нямаш идея да допринасяш за Глобалното затопляне.
Илчо Илиев - майстор
Виж ся, идеята е да се извлече влагата от месото, помисли,как може да стане по най-лесния начин....
Ся , ако мен питаш, макар, да си от Петрич и е вечно лято, вземи един голям кашон(от хладилник), сложи на дъното една духалка , намаляваш топлото на минимум,а мезетата закачваш в горния край и притваряш ''капака'', е в долния край-дъното, трябва да има отвор,едно за да сложиш ''печката'',а и да има от къде да влиза въздух за добра циркулация...
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: