КИМИ написа:Тоя аромат на липовка и отело в северните ни щати е доста предпочитан,Знаеш ли колко писах и трих и все не мога да намеря прилични думи да напиша.......
защото дядовците ни са садили такива асми директни сортове и много хора си го харесват
повече пред "гейското" каберне и мерло. За по-хард вкус се буха заедно с чепките в бурето и не се бърка повече. Както се казва:
"На вкус и цвет, друзей нет".
Някой от колегите беше ти написал,че четеш по форумите разни глупости и ги мацаш тук,а аз ще ти кажа,че е крайно време да спреш да пишеш глупости,че станахте двама с Тинки, дет ви бъзикат и подиграват останалите

Що не вземеш да си кажеш от къде си, да покажеш какво имаш ,че си толкова на ясно с тази материя или пак си чел в някой форум или си го чул от една комшийка...
Лично за твое сведение( и го запомни)Това, което ти наричаш '' липовка и отело'' се отглежда в ЦЯЛА България,а тук, в северна/североизточна Б-я предимно е останало от тази група гроздя защото бяха унищожени "гейските" сортова от студа и от ликвидацията на ТКЗС...
От друга страна този израз-''дядовците ни са садили такива асми директни сортове '' обеснява твоите знания и понятия от тези неща




''За по-хард вкус се буха заедно с чепките в бурето и не се бърка повече. ''
Това няма смисъл да го коментирам, то говори за твоята компетенция за тези неща

КИМИ написа:100 пъти е по-добре да си купиш грозде и да си направиш домашно вино, отколкото кутия от хипермаркета. Поне ще пиеш вино от грозде, а не от шлака + бъз + гъз.Ти да не бъркаш кутия и светлозелено пластмасово 2л.-во шише

Я обясни колко хора ,в града, имат тази възможност, да си купят 200-300 кг грозде и да си направят домашно, истинско вино

П.П. Спести си отговорите, няма смисъл да се излагаш повече,но то докато с колегите ти обръщаме внимание и пишем в темата, ти ще си се изявяваш...