• 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 102
Съвети за начинаещи готвачи.
SEV - специалист
Някой около Варна да продава червено вино,тази година много съм я окъсал :-D .Ударете едно рамо искам да купя за празниците малко около 50-100литра.Ако някой нещо,да пише на лични.
stiv1961 - майстор
И аз съм на тоя хал, снощи си купих една 3- литрова туба с канелка, изпих половината и даже не ме замая :-D
caribi - специалист
SEV написа:
Някой около Варна да продава червено вино,тази година много съм я окъсал :-D .Ударете едно рамо искам да купя за празниците малко около 50-100литра.Ако някой нещо,да пише на лични.
Бяла е около Варна - на 50 км, отиваш там още в началото на града, отляво има изба.
Теди - специалист
Вчера докато мешах каймата за суджуците ми трябваше 1-2 чашки червено и реших да пробвам от мойто тежкото. Станало е като мелнишкото, жената вика повече от две чаши ще ме нокаутира. :-D

Изображение
Mega - специалист
Теди написа:
Вчера докато мешах каймата за суджуците ми трябваше 1-2 чашки червено и реших да пробвам от мойто тежкото. Станало е като мелнишкото, жената вика повече от две чаши ще ме нокаутира. :-D

Супер и при мен тази година резултата е много добър, въпреки слабата гроздова година. Идващата събота имам и записан час на колоната да видим дали ще докарам 40-45 кила елексир. ;)
kuger - майстор
Теди написа:

Изображение
Внимавай, кой ще пише шедьоври после? :-D
stiv1961 - майстор
Днес получих от колегата alsted едно армаганче във вид на червена течност :) за което искрено му благодаря :supz: Заявявам, че няма да му остана длъжник :supz: , обещавам да се реванширам :partyman: =D>
Чираче - майстор
Мирише ми на корупция :? И баба на дядо не дава нищо, без да очаква нещо :lol: Стояне, шегуфка бе. Идва ми от вътре.
КИМИ - специалист
Теди написа:

Изображение
От Враца го намирисвам:
мерло 14 алк%, с аромат на вишни, бадеми и дълбок послевкус на кожа, горски плодове...

(Имаш ЛС къде да пратиш бутилка, доставката за моя сметка. :-D)
Junak - майстор
"послевкус на кожа" - извинявайте, ама туй не го разбрах. Да не е за темата "Домашен майсторлък - месна диета :-D "
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 102

Тема "Вино" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: