Теди написа:Аз слагам червено вино за червено месо"Теди", колко мл. вино слагаш на кг. месо

Теди написа:Аз слагам червено вино за червено месо"Теди", колко мл. вино слагаш на кг. месо
mupo написа:Ето снимка от втората реколта от бон филе.Малко е солено.30 часа в морска сол и 3 часа във вода.Другият път ще изкисна повече, но и така се яде.Суджука е домашен телешки, ама не мое производство.
Прикачен файл:20141210_192111.jpg
dadko написа: А суджука го направих кълцан по неволя. Оказа се, че и двете месомелачки, дето ги имам- за нищо не стават(освен за пълнене на суджуците с фунията). Хем носих ножчетата с решетките на майстор да ги наточи...И аз имам две /вече три/. Миналата година се видях в чудо, когато реших да меля. За тази година си купих електрическа, родих се! Че и ципите на телешкото ми отдели.
Stefan_62 написа:Това не става ли твърдо и жилаво за дъвкане? Като гледам, апетитно изглежда, пък съм зле с "кастанетите".
Ето и св. сърца в процес на отцеждане, след като престояха 48ч. заринати в морска сол и 8ч. изкисвани във вода. След два часа ще се овалват в подправките и ще се кичат да съхнат.![]()
п.п Следва продължение със снимков материал.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: