Съвети за начинаещи готвачи.
atanasov2004 - специалист
Здравейте на всички :-D Не мога да не споделя нещо с вас, понеже
работя с колежки/счетоводител съм/ ще ви дам една рецепта:
- 6 кг. зеленчук/зелени доматчета,моркови,карфиол,зеле,кервиз,чушки
измивате и нарязвате.Обърквате с голям съд.Пълните буркани 0,800мл
като ги притъпквате. Отгоре по едно аспиринче.
Марина : 8 чаени чаши вода,4 чаени чаши оцет,3 ч.чаши захар,
1 чаена чаша пчелен мед/истински/, 3/4 чаена чаша сол,10-12 зърна
чер пипер.Марината завира и се ръбъркава да не кипи.Както е гореща
с черпак се заливат зеленчуците в буркан и се запечатва веднага.
Бурканите се обръщат с дъното нагоре. Консумира се след 10-15дни.
Всеки може да я приготви. Наздраве!!!
damian_7 - специалист
Колега, наздраве :partyman: Сега му е времето за тази трушийка, че скоро ще се вари ракията :drinkers:

Тема "Ракиена туршийка..." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: