Съвети за начинаещи готвачи.
il_ft_emo - специалист
картофки се режат къто за мусака но по на едро задушават се до умекване с потрафките и се мятат да се пекът да зачервяване мажаги отгоре на дебеличък слой майонеза мятам в фурната пак до зачервяване ммммммм p.s.не съм писала никакви подправки и начин на омазняване поваш вкус може и олио или зехтин а аз ги правя с маргарин

Прикачен файл

убичъм тъ тфа е!000.jpg
майонезата си пуска сосче ако ви харесало добър апетит
убичъм тъ тфа е!000.jpg (89.87 KиБ) Видяна 3406 пъти
ebahti - майстор
а мръвките къде са??? :evil:
inspo - майстор
не знам за мръвките ,ама като чета написаното , май колежката е изпила бирата :-D
Edit
Пропуснах да отбележа ,че изглежда вкусно :thumbs:

Тема "мезенце за биричка" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: