Пилешко филе 300 гр.
Глава кромид лук
3 бр. голями печурки
Половин консерва царевица от малките
Краве сирене 150 гр.
Топено сирене няколко парченца
Заквасена сметана малка кофичка
Щипка черен пипер
Пилешки бульон едно купче
50 гр. бяло вино
олио
Нарязваме на ситни кубчета лука и гъбите.След което ги задушаваме в мазнината.После добавяме и пилешкото филе,предварително нарязано на кубчета заедно с царевицата,пилешкия бульон,черния пипер и бялото вино.Задушаваме около 15 минути.Изключваме котлона и прибавяме заквасената сметана.Разбъркваме и готова смес исипваме в малка тавичка.Добавяме топеното сирене и настъргваме от горе кравето сирене.Запичаме в предварително загрята фурна около 15 минути.Не се добавя сол.Пилешкия бульон осолява достатъчно ястието.Поднасясе с чаша бяло вино.
Глава кромид лук
3 бр. голями печурки
Половин консерва царевица от малките
Краве сирене 150 гр.
Топено сирене няколко парченца
Заквасена сметана малка кофичка
Щипка черен пипер
Пилешки бульон едно купче
50 гр. бяло вино
олио
Нарязваме на ситни кубчета лука и гъбите.След което ги задушаваме в мазнината.После добавяме и пилешкото филе,предварително нарязано на кубчета заедно с царевицата,пилешкия бульон,черния пипер и бялото вино.Задушаваме около 15 минути.Изключваме котлона и прибавяме заквасената сметана.Разбъркваме и готова смес исипваме в малка тавичка.Добавяме топеното сирене и настъргваме от горе кравето сирене.Запичаме в предварително загрята фурна около 15 минути.Не се добавя сол.Пилешкия бульон осолява достатъчно ястието.Поднасясе с чаша бяло вино.