Съвети за начинаещи готвачи.
booooo55 - специалист
Пилешко филе 300 гр.
Глава кромид лук
3 бр. голями печурки
Половин консерва царевица от малките
Краве сирене 150 гр.
Топено сирене няколко парченца
Заквасена сметана малка кофичка
Щипка черен пипер
Пилешки бульон едно купче
50 гр. бяло вино
олио


Нарязваме на ситни кубчета лука и гъбите.След което ги задушаваме в мазнината.После добавяме и пилешкото филе,предварително нарязано на кубчета заедно с царевицата,пилешкия бульон,черния пипер и бялото вино.Задушаваме около 15 минути.Изключваме котлона и прибавяме заквасената сметана.Разбъркваме и готова смес исипваме в малка тавичка.Добавяме топеното сирене и настъргваме от горе кравето сирене.Запичаме в предварително загрята фурна около 15 минути.Не се добавя сол.Пилешкия бульон осолява достатъчно ястието.Поднасясе с чаша бяло вино.

Прикачен файл

P1040182.JPG

Прикачен файл

P1040184.JPG

Прикачен файл

P1040185.JPG
nbr - специалист
това е доста добро!
booooo55 - специалист
nbr написа:
това е доста добро!
Да,но е и тежичка храна.
zil157 - специалист
Записа ли се за кастинга в телевизията?
booooo55 - специалист
zil157 написа:
Записа ли се за кастинга в телевизията?
Не.Там сигурно ще ходят само виртуози и откачалки. :-D
За мен това е хоби и начин за разтоварване. :partyman:
zil157 - специалист
Пробвай все пак,да си сигурен дали е така!

Тема "Пиле със сметана и топено сирене" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: