Хора, помагайте, че го повтасах малко. Та фен съм на карфиола и бях решил да правя бидонче само с карфиолче, лошо няма, ама си нямах идея в какво се забърках. Та освен карфиолче си взех малко камби, морковче и зеленце. Това ще си кажете ок, лесно е, ама се оказа, че не е толкоз лесно, защото май туршийката ми е в промишлено количество. Та проблема е следния, в бидон 120л съм нарязал 30кг. карфиол, 6кг моркови, 2кг червени камби и около 6 кг зеле. Проблема идва сега как да направя марината. Дали да е само сол и вода като на зелето, дали оцет, захар и т.н. а и в какви пропорции да го правя, вече всичко е нарязано и добре разбъркано, ама оставих бидона така, та сега ровя за рецепти. Така, че ако някой може да помогне, после пробата от мен 
