пробвали ли сте да готвите с това чудо-джинджифила-ама не с сухата подправка а с пресния плод-ние скоро открихме америка вкъщи-светна ни една приятелка -небългарка-та това чудо има лют вкус и мирис на лимон-много добре върви на пилешко.Та да кажа и рецептата:
Продукти
1.пилешки бутчета ,крилца, или каквото там ви се намира от месото ,в брой-според колкото ще изядете
2.джинджифил-едно малко парченце-2 на 2 на 2 см.горе долу-ситно нарязано или настъргано
3.една малка кофичка сметана заквасена-за предпочитане не на данон
4.соев сос вместо сол
5.черно пиперче или каквото там обичате ако искате
Всичкото това се слага в йенска тенджера-захлюпена-във фурната и се пече,Като заври се отхлюпва и месото се обръща като хване коричка и така -докато се изпече добре.Много готино става-досега който го е опитвал все ми е искал рецептата
с изключение на брат ми ,който е традиционалист и твърди че готвя изгъзици 
Продукти
1.пилешки бутчета ,крилца, или каквото там ви се намира от месото ,в брой-според колкото ще изядете
2.джинджифил-едно малко парченце-2 на 2 на 2 см.горе долу-ситно нарязано или настъргано
3.една малка кофичка сметана заквасена-за предпочитане не на данон
4.соев сос вместо сол
5.черно пиперче или каквото там обичате ако искате
Всичкото това се слага в йенска тенджера-захлюпена-във фурната и се пече,Като заври се отхлюпва и месото се обръща като хване коричка и така -докато се изпече добре.Много готино става-досега който го е опитвал все ми е искал рецептата