Здравейте искам да запитам какво да сторя когато заложеното ми за кисело зеле не вкисва направих го като друга година но вече изминаха два месеца а то все така си стои и не вкисва ?????????????????????

shrek1973 написа:Здравейте искам да запитам какво да сторя когато заложеното ми за кисело зеле не вкисва направих го като друга година но вече изминаха два месеца а то все така си стои и не вкисва ?????????????????????А претаква ли го редовно и на каква температура го държиш.![]()
![]()
shrek1973 написа:Здравейте искам да запитам какво да сторя когато заложеното ми за кисело зеле не вкисва направих го като друга година но вече изминаха два месеца а то все така си стои и не вкисва ?????????????????????да всичко като другите години и претаквах и сол морска и в мазето на топло и пак не стана а някой можели да ми каже могали да го накарам по някакъв начин да втаса![]()
![]()
shrek1973 написа:Да всичко като другите години и претаквах и сол морска и в мазето на топло и пак не стана а някой можели да ми каже могали да го накарам по някакъв начин да втасаЯвно зелето е някъкво менте, то досега за два месеца щом не е втасало зелките не се ли разложиха във водата .
Stefan_62 написа:не колега стоят си цели и твърди зелкиshrek1973 написа:Да всичко като другите години и претаквах и сол морска и в мазето на топло и пак не стана а някой можели да ми каже могали да го накарам по някакъв начин да втасаЯвно зелето е някъкво менте, то досега за два месеца щом не е втасало зелките не се ли разложиха във водата .
shrek1973 написа:не колега стоят си цели и твърди зелки[/quote]
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: