• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
ferrari4456 - специалист
Кога са най-евтини тиквите цигулки? :?
LazarGanev - "Велик майстор"
Когато им е боллука. Зърното пък е най-евтино по време на хармана. :wink: Красив български, нали? :)
VLADO66 - майстор
Няколко дни преди първия сняг. :cool:
stiv1961 - майстор
А, бе ferrari4456, имам чувството, че се бъзикаш :-D .Преди няколко дни пита за тиквички, сега за цигулки :? , утре ще пуснеш тема и ,, къде торта ,,Гараш" е най- евтина". Ами в различните региони цените са различни. Аз имам семе за цигулки и догодина ще го пробвам, ако си близо до Стара Загора свирни, ще ти дам малко и догодина няма да задаваш този въпрос, ще питаш за друго :-D
dadko - майстор
абе, хора, вие наистина ще го направите този сайт мъжкия вариант на bg-mamma. Сега остава и някой да пусне тема за биг брадър или вип брадър или каквото там върви към момента.
Пусни въпроса в друг форум. Дайте го малко по- сериозно!
Нищо лично
ferrari4456 - специалист
Верно го обръщаме на bg-mama ,пускам теми за да си взема най-евтино нещата за зимата и да си харча парите за бира,перфоратори,пържоли и такива.Сега доволни ли сте :lol:
stiv1961 - майстор
ferrari4456 написа:
Сега доволни ли сте :lol:
НЕ :-D
dadko - майстор
Сега ще очакваме новите теми:
Къде са най-евтини пържолите?
Къде са най-евтини кебапчетата?
Къде има най-евтина бира?
:partyman:
aiako - специалист
За бирата, понякога пускат в Кауфланд - Астика намалена с по 23 -27% :-D
velsi - Почетен майстор
ferrari4456 написа:
Верно го обръщаме на bg-mama ,пускам теми за да си взема най-евтино нещата за зимата и да си харча парите за бира,перфоратори,пържоли и такива.Сега доволни ли сте :lol:
Не сме доволни и следващите такива теми ще отиват в коша. Да не мислиш, че някой ще обиколи специално заради тебе по магазини и пазари, че да знаеш къде ти е евтино.
  • 1
  • 2

Тема "Кога са най-евтини цигулките..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: