Съвети за начинаещи готвачи.
ArturDent - Почти Безобиден
Оооо... мързи ме да пиша, то всичко е ясно.
Боб с МЕСО. Месото е на дъното на гювеча....
Гювеча е от bulhomes2

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
bulhomes2 - майстор
Браво бе! Ча сега ли го отваряте... :lol: :partyman:
ArturDent - Почти Безобиден
А... не ...
Малко след като го купихме, ама тази вечер съм настроен да качвам снимки и си викам айде, от мен да мине.

П.П. Ама жената докато сложи ребрата и бекона (бърза), не можах да снимам.
НО, че в последната снимка се вижда че имам кокал....
fbr - майстор
Отворих тази тема, с идеята че ArturDent не може да е писал за нещо, свързано с фасул. И ооо изненадаааа, темата наистина е за фасул.
parketmilanov - специалист
Страхотна идейка , отдавна не сме си правили боб в гърне , с разликата че лично ние го предпочитаме без месо.Месото отделно на скарата или в тигана :)
Поздрави и Адмирации ...
и за гърнето и за боба разбира се !!!
hidrazin - майстор
=D> =D> =D> По принцип и аз го обичам приготвен отделно от месото. Само тези домати от заводска консерва [-X . наблъскани са с нишесте за да изглежда по-гъст соса.
:partyman:
ArturDent - Почти Безобиден
Специално тези домати бяха без нишесте. Жената като купува първо взема "нулева" серия - едно бурканче за да видим за какво става въпрос и след това зареждаме голямо количество.
А за доматите - тази година, от много време, бях решил сам да си направя (в къща вече е лесно), но от пуста и работа не ми остана време (как сега ще ги харча толкова пари)...

Тема "Боб и още нещо." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: