• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
chapara - майстор
Stefan_62 - майстор
Хитро, ще трябва да се изпробва =D>
stiv1961 - майстор
Не разбрах как става номера с яйцата :?
Kumay - майстор
stiv1961 написа:
Не разбрах как става номера с яйцата :?
С духане! :lol:
Найденов - специалист
stiv1961 написа:
Не разбрах как става номера с яйцата :?
Отварят се (обелват се) от двата края и се надува. Не винаги яйцето се изхлузва от черупката, като на клипа, но поне прониква въздух, който разслоява яйцето от черупката и се обелва ръчно много по- лесно.
Аз обаче не бих предложил на гостите си почистени по този начин яйца, а също така няма да ми стане хич драго, ако разбера, че са ми сервирани яйца, обелени така от друг човек.
kuger - майстор
stiv1961 написа:
Не разбрах как става номера с яйцата :?
С духане :-D
Stefan_62 - майстор
Найденов написа:
Аз обаче не бих предложил на гостите си почистени по този начин яйца, а също така няма да ми стане хич драго, ако разбера, че са ми сервирани яйца, обелени така от друг човек.
Що то някой ги е духал ли :lol:
stiv1961 - майстор
Бая компресор трябва да си :-D , особено ако са малко по- сварени :-D .
  • 1
  • 2

Тема "Нещо улесняващо." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: