Ние ги мажем от вътре с масло (маргарин), пълним с нарязан бекон, нещо пушено или каквото месно има в хладилника, малко топено сирене и кашкавал от горе, накрая резенче домат за шапчица, доматен сос отстрани в тавата и около 20-30 мин във фурната! Малиии чак ми се дояде!
Съвети за начинаещи готвачи.
hidrazin
- майстор
30 мнения в "Днес на работата си намерих тези;"
petkomz
- специалист
- Мнения: 430
Достатъчно, надявам се!!!

Ние ги мажем от вътре с масло (маргарин), пълним с нарязан бекон, нещо пушено или каквото месно има в хладилника, малко топено сирене и кашкавал от горе, накрая резенче домат за шапчица, доматен сос отстрани в тавата и около 20-30 мин във фурната! Малиии чак ми се дояде!
Ние ги мажем от вътре с масло (маргарин), пълним с нарязан бекон, нещо пушено или каквото месно има в хладилника, малко топено сирене и кашкавал от горе, накрая резенче домат за шапчица, доматен сос отстрани в тавата и около 20-30 мин във фурната! Малиии чак ми се дояде!
MIRO_073
- майстор
- Мнения: 1431
petkomz написа:Достатъчно, надявам се!!!Това звучи добре.![]()
Ние ги мажем от вътре с масло (маргарин), пълним с нарязан бекон, нещо пушено или каквото месно има в хладилника, малко топено сирене и кашкавал от горе, накрая резенче домат за шапчица, доматен сос отстрани в тавата и около 20-30 мин във фурната! Малиии чак ми се дояде!
Може и само пържени в масло .
thinkpad
- майстор
- Мнения: 2401
hidrazin написа:Колко ли водка ще изпият.Страната ни е на трето място по битов алкохолизъм в Европа![]()
![]()
stiv1961
- майстор
- Мнения: 5124
thinkpad написа:Страната ни е на трето място по битов алкохолизъм в ЕвропаТи да не си в останалите 9%
lov
- майстор
- Мнения: 6263
Съжалявам че моите не ги снимах. Онзи ден набрах една голяма найлонова чанта на вилата. И два дена съм на пълна гъбена диета.
Даже тази вечер им се мръщя
Преди много години бях взел десетина чувала с митцел но като спряха да пускат ги изсипах на няколко места на вилата и сега от време на време имам богата реколта. А кога е само една гъбка я оставям да си презрее и да си се размножават.
Преди много години бях взел десетина чувала с митцел но като спряха да пускат ги изсипах на няколко места на вилата и сега от време на време имам богата реколта. А кога е само една гъбка я оставям да си презрее и да си се размножават.
Тема "Днес на работата си намерих тези;" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература
- ↳ Връзки към Интересни сайтове
- Магазин
- ↳ Препоръки и Мнения за он-лайн магазина
- ↳ Крадeни инструменти !!!




