Съвети за начинаещи готвачи.
hidrazin - майстор
Сега се чудя какво да ги правя. :-D Големите са с диаметър 15см и не са тръгнали още да червясват.

Изображение

Колко ли водка ще изпият. :? :shock:
:partyman:
petkomz - специалист
Достатъчно, надявам се!!! :-D :partyman:
Ние ги мажем от вътре с масло (маргарин), пълним с нарязан бекон, нещо пушено или каквото месно има в хладилника, малко топено сирене и кашкавал от горе, накрая резенче домат за шапчица, доматен сос отстрани в тавата и около 20-30 мин във фурната! Малиии чак ми се дояде! :)
hidrazin - майстор
Май ще трябва да правя две тави. На снимката съм сложил само по-едрите. Май ще забъркам нещо от сорта на твоята рецепта - с бекон, топено сирене и доматен сос в тавичката.
:partyman:
MIRO_073 - майстор
petkomz написа:
Достатъчно, надявам се!!! :-D :partyman:
Ние ги мажем от вътре с масло (маргарин), пълним с нарязан бекон, нещо пушено или каквото месно има в хладилника, малко топено сирене и кашкавал от горе, накрая резенче домат за шапчица, доматен сос отстрани в тавата и около 20-30 мин във фурната! Малиии чак ми се дояде! :)
Това звучи добре.

Може и само пържени в масло .
Найденов - специалист
Дано не са били на торище.
"...от стаааарите гъбаари още знааааммм...", че такива може да ти докарат беля- не мога да обясня защо. Предполагам затова, че на торището виреят и още множество знайни и незнайни гъби.
Направи биологична проба най- напред :wink: .
Найденов - специалист
thinkpad написа:
Страната ни е на трето място по битов алкохолизъм в Европа[/url]
Какво означава алкохолизъм?
"...алкохолик е този, който пие повече от лекуващия го лекар " :idea: !
А какво означава небитов алкохолизъм? :-D
MamaMy - майстор
От битовия алкохолизъм, по-зле е само байтовия алкохолизъм.
lov - майстор
Съжалявам че моите не ги снимах. Онзи ден набрах една голяма найлонова чанта на вилата. И два дена съм на пълна гъбена диета. :lol: Даже тази вечер им се мръщя :partyman:
Преди много години бях взел десетина чувала с митцел но като спряха да пускат ги изсипах на няколко места на вилата и сега от време на време имам богата реколта. А кога е само една гъбка я оставям да си презрее и да си се размножават. :-D

Тема "Днес на работата си намерих тези;" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: