Привет!
Преди две седмици чух за и преди седмица се сдобих с такава джаджа. Много яко нещо, на теория по-здравословно и със сигурност по-удобно и по-икономично.
Жената го сефтоса с джоланче, гарнирано със зелеви сармички с кълцано месо; вторият път свинското, граха и картофите се топяха, а днес пастата със синьо сирене и сметана стана уникална! За утре е подготвила за зареждане крилца с бира и не-знам-си-какво още.
Та - рецепти в нета много и различни, но дайте нещо, което вие сте пробвали и става добре. Зная, че има табиетлии във форума, да не си крият постиженията!
								
															
																															
																								
															Преди две седмици чух за и преди седмица се сдобих с такава джаджа. Много яко нещо, на теория по-здравословно и със сигурност по-удобно и по-икономично.
Жената го сефтоса с джоланче, гарнирано със зелеви сармички с кълцано месо; вторият път свинското, граха и картофите се топяха, а днес пастата със синьо сирене и сметана стана уникална! За утре е подготвила за зареждане крилца с бира и не-знам-си-какво още.
Та - рецепти в нета много и различни, но дайте нещо, което вие сте пробвали и става добре. Зная, че има табиетлии във форума, да не си крият постиженията!




 Та кулинарните изкушения и начините на приготвяне също не са ми чужди.
 Та кулинарните изкушения и начините на приготвяне също не са ми чужди. 

