Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
imegogo - специалист
до колегите,които заработват с косене
може ли да кажат горе/долу колко вземат може и на ЛС ,иска ми се в свободното време да вадя допълнително
някой лев
Цветомир Димитров - специалист
Преди 10тина страници обясних как работя аз.Надявам се да съм полезен,колега :rock:
Eмо,а обади се и ти,неудобно ми е...
hidrazin - майстор
След малко над две седмици ще се навършат 11 години и 253 страници (2503 поста включително и моя).
Напълно безсмислени… Браво! Май е рекорд? :-D
:partyman:
Krass - майстор
чет май 11, 2023 10:09 pmhidrazin написа:
След малко над две седмици ще се навършат 11 години и 253 страници (2503 поста включително и моя).
Напълно безсмислени… Браво! Май е рекорд? :-D
:partyman:
Трябва да се полее :drinkers: :lol:
емовлаха - специалист
чет май 11, 2023 5:44 pmЦветомир Димитров написа:
Преди 10тина страници обясних как работя аз.Надявам се да съм полезен,колега :rock:
Eмо,а обади се и ти,неудобно ми е...
Една стотинка нямам заработена от косене Цвето! Цените варират на декар от 40 лв косене със корда, до 60лв със диск, стигат 200лв косене със корда на декар. Преди няколко дни , бях на гости на един приятел дето се занимава със косене, съседа му чужденец със видимо нов Щил фс 120 беше със 3т нож за косене, тамън запали косата и почна да си коси дворчето 150-200 квадрата. Френда отиде до оградата дъра бъра нещо чух само 20лв, и се връща ухилен, взе си Китаеца отиде и изкоси мястото със корда на съседа си, оня му даде 20кинта и една бобина червена Щил корда квадрат 2.7мм 215м. Бях ням свидетел на случващото се. Иначе срещаната цена в обяви варира от 0,40 лв./кв.м до 40см височина и съответно 40 до 60 см. височина 0,60 лв./кв.м мисля, че съм виждал и по-евтино
Последна промяна от емовлаха на пет май 12, 2023 10:20 am, променено общо 1 път.
джеки - специалист
Здравейте,дойде време да сменям китаиката с нещо по добро между хускварна,щил или олео мак.
Кося около 1 декар 4-5 пъти в годината.
Какво бихте ми препоръчали до сега ползвах 43 куб. 1.5коня.
Soviet_Soldier - специалист
пет май 12, 2023 10:10 amджеки написа:
Здравейте,дойде време да сменям китаиката с нещо по добро между хускварна,щил или олео мак.
Зависи какъв Ви е бюджетът. Най-бюджетната маркова, за която се сещам, и която не отстъпва по мощност на 43 кубиковия китаец е McCulloch B40B Elite. Oleo-Mac SPARTA 441T също не е лош вариант за парите си.
емовлаха - специалист
пет май 12, 2023 10:10 amджеки написа:
McCulloch B43BT, Husqvarna 129R, Echo SRM-2621TES/U, STIHL FS 120
джеки - специалист
Какво мислите за https://www.husqvarna.com/bg/motorni-kosi/325r/
в момента е на добра цена.
Но ми се вижда слабичка.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: