вт авг 20, 2024 8:59 pmhidrazin написа: Големия гьол нито е задължително, нито е необходимо условие за да си гледаш кефа.Дори със сигурност ще ми развалят кефа!
![]()

....ама май ще изчезнат.....застрашен вид ще станат за българското черноморие.
вт авг 20, 2024 8:59 pmhidrazin написа: Големия гьол нито е задължително, нито е необходимо условие за да си гледаш кефа.Да бе големия гьол е лукс за тия от безводието и горещините.
![]()
пон дек 02, 2024 12:45 pmЦветомир Димитров написа: на кордовата глава на хуск Т35х корда 3мм дали ще й дойде дебела?Тествай и сподели или си карай със Универсалка. Поне аз гърбих една Т45 Китайска без лагер на капачката само на 3мм Гаврих се здраво и заклини отпускането на кордата, счупиха се палци на основата с прорезите, но главата хич не е лоша
пон дек 02, 2024 12:45 pmЦветомир Димитров написа: на кордовата глава на хуск Т35х корда 3мм дали ще й дойде дебела?Дa.
съб мар 01, 2025 11:52 amSvetoslavoff1 написа: Въпрос предвид наближаващия сезон. Има голяма вероятност да ми бъде подарена или съподарена(с мое участие) акумулаторна коса/тример. Поразрових се да видя какво се предлага към момента и оттам и въпросът ми.Нека ти подарят нещо друга, още повече имаш каквото ти трябва. Ако обичаш непотребни играчки е друга бира. Виж ми подписа
Предлагат се уреди, които вместо кордова глава са комплектовани с няколко, до 10-ина броя пластмасови"ножчета" , които се слагат по двойки.
Някой има ли преки впечатления от работата с тези неща? Колко изкарват прибл, намират ли се на прилична цена, може ли вместо тях да се присади кордова глава?
Имам ел коса на 230в с кордова глава и вероятно съм по-склонен и акумулаторната да е с такава с оглед един консуматив.
С това трябваше да започна, Честита Баба Марта!
Благодаря!
съб мар 01, 2025 3:01 pmSvetoslavoff1 написа: Благодаря ти, че ми обърна внимание да подхождам по-критично. И не, не съм любител на непотребни играчки, много мисля и премислям преди покупка на нещо. Има специфична ниша на приложение за такъв уред по двора.Ако е малка ,,ниша'', може и с ъглошлайфа, разгледай руснаците в Тубата кви ги вършат
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: