Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
aleksnp - специалист
Предишната асма, нямаше проблем с теглото на гроздето. Проблема дойде, като заваля сняг, преди да са опадали листата и всичко рухна. Отървахме се на косъм.
Много забавен форум. Сега го чета. Чета само темите, които ме интересуват.
Асмалъка си е разновидност на простор за гащи и чорапи, айде и за някой килим. Изчисления и проектанти не са нужни.
hidrazin - майстор
вт авг 05, 2025 9:38 pmAlternative AI написа:
Асмалъка си е разновидност на простор за гащи и чорапи, айде и за някой килим. Изчисления и проектанти не са нужни.
Това с изчисленията само докато асмалъка не се стовари на някоя тъпа чутура.
Или по-лекия вариант - да се стовари на новата ти, тъпа електричка и застрахователя напълно резонно да ти откаже изплащане на всякакви щети. :-D
вт авг 05, 2025 9:38 pmAlternative AI написа:
Много забавен форум. Сега го чета. Чета само темите, които ме интересуват.
То и AI се оказва че е много "забавен". Освен че е безкрайно тъп, е и не толкова "ЕКО".
ChatGPT за 1 ден узраходва около 564 MWh
Тоя безполезен и вреден боклук AI трябва да бъде забранен и спрян.
:partyman:
kr1100 - майстор
вт авг 05, 2025 8:34 pmaleksnp написа:
Предишната асма, нямаше проблем с теглото на гроздето. Проблема дойде, като заваля сняг, преди да са опадали листата и всичко рухна. Отървахме се на косъм.
Зaтова режеш подготвително за пролетта късно есен. Оставяш си запас , ако има измръзвне , а и напролетъ ти е по-лесно.
chapara - майстор
А може като мен по мъзеливия начин с една шибучица да свалиш листата. :-D
Svetoslavoff1 - майстор
ср авг 06, 2025 4:10 pmkr1100 написа:
вт авг 05, 2025 8:34 pmaleksnp написа:
Зaтова режеш подготвително за пролетта късно есен. Оставяш си запас , ако има измръзвне , а и напролетъ ти е по-лесно.
Отработено многократно, че иначе напролет ми иде нанагорно.
miroki - майстор
Явно само при мен вали сняг, когато лозата няма листа.
Ринил съм над 40 см. сняг. Търсих къде е кучето под коша. Но асмата не е падала. За капак докато порастна се набирах на нея. Поне 60 кила дрънгалак.
aleksnp - специалист
Много полезни мнения за есенна обработка на асмите. Благодаря. Ще ми спести доста желязо.
aleksnp - специалист
Колони - 40х40х2мм
Надлъжни и напречни греди, само между колоните - 60х40х2мм , монтаж изправени
Тел на квадрати 50х50 см.
При първият сняг, да няма листа.

Ако има някой против, да се намеси сега.

Тема "Да направим асмалък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: