Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Искам да използвам техните услуги за поставянето на тревен чим и се интересувам дали някой от вас го е правил, доволен ли е и въобще да сподели впечатления. А така също дали сега е подходящо време за това
tokuro40 - специалист
мдааа, точните хора за тази работа, пък и полето където гледат тревата е добро, но питай за това кой ще слага чимовете да не са някои цигани ,защото си изгониха добрите работници, а ако те интересува нещо друго пиши на лс . а за времето , сега е най-подходящо
Naskata - специалист
За какво са ви чимове по това време на годината. Засейте тревата и след месец и половина ще имате прекрасна ливада. Нали в този форум принципа е "Направи си сам" :)

Френските им смески са най-добрите, които се продават в БГ (според мен), тъй, че фрезовайте, поръчайте си от тях френска смеска, сейте, поливайте и готово...

:wink:
Ами нямам търпение да чакам да порасне,доста разправия си е, пък и ми се иска веднага да си имам тревен килим :)
tokuro40 - специалист
е баш веднага няма да е , след седмица поне тъй като трябва време за да се заличат снадките между чимовете :) :) :) :)
А колко време след поставянето трябва да се полива всеки ден?

Тема "Фирма Тотекс - тревен чим" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: