• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
STrifonov - напреднал
Пръскачките на Матаби(Испания) и Квазер(Полша) са може би най-качествените,който се предлагат в момента.Малко са по скъпи,но и качесвото е перфектно.
Геша - специалист
EDI написа:
Аз имам една 5 литра и една 10 литра, някакви испански, жълти на цвят.Вършат ми работа, пръскам си асмите на вилата и в къщи.В комплекта влизат резервни уплътнители.
Еди, интересува ме дължината на накрайника на 10литровата ти пръскачка. Моята асма е доста височка, та да преценя дали такава може да ми върши работа. И от големите вериги ли е купена.
Геша - специалист
STrifonov написа:
Пръскачките на Матаби(Испания) и Квазер(Полша) са може би най-качествените,който се предлагат в момента.Малко са по скъпи,но и качесвото е перфектно.
Трифонов,много ми се иска да си купя и резачка Хускварна,но като ще я използвам половин път през годината..., та същото е и с пръскачката.Знам,че ще ми е и по-леко със скъпичките,ама като ще я ползвам от време на време и нещо ме спира да ги дам парите. :)
stoyansbg - специалист
Геша, аз си купих една от 24 лв от Кауфланд. В тази област съм лаик, но я сравнявам с медната пръскачка на баща ми. Единствената разлика, която виждам между двете, освен че пластмасовата е по-лека, е: струва ми се, че максимално натегната, дюзата разпръсква с една идея по-едри капчици от тази на медната пръскачка. Въпреки това, смятам, че ще върши работа. Освен това предполагам, че мога да сменя дюзите с по-хубави.

Относно притесненията ти за височината на асмата, аз съм висок 1,80м, като протегна ръка нагоре - сложи ги още 40см и дължината на тръбата(?) с дюзите - около 1м, става към 3,20м. Не знам колко ти е висока асмата, но като се има предвид, че пръскачката пръска, а не капе, спокойно би трябвало да можеш да достигнеш докъм 3,80м ако не и повече :)
Геша - специалист
stoyansbg написа:
Геша, аз си купих една от 24 лв от Кауфланд...
Стоянчо, точно това или нещо подобно очаквах да прочета. Щом и тези вършат работа, купувам си такава и приключвам темата. Все ще ме изкара няколко години. Пък по-нататък, ааако позабогатея малко ще си купя нещо по-сносно. Благодаря ти за отзивчивостта! =D>
  • 1
  • 2

Тема "Каква пръскачка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: