Докера, а как махаш проклетата бодлива черупка. Не мога да вися на вилата цяла есен да ги чакам да се разпукнат, че да ги бруля. А и съсели, катерички и услужливи съседи няма да ме чакат през седмица да ги проверявам.

PavelНай лесно става с настъпване с обувката, настъпваш и завърташ и бодила се разцепва.
Докера, а как махаш проклетата бодлива черупка. Не мога да вися на вилата цяла есен да ги чакам да се разпукнат, че да ги бруля. А и съсели, катерички и услужливи съседи няма да ме чакат през седмица да ги проверявам.
ZEDYCUS написа:с настъпване става ако са узрели,ако са зелени ще си скъсаш обувките ама няма да се цепнат,а ако са добре узрели се цепят сами.сега и аз да попитам за кестените имах 2 но единия ми изсъхна,сега гледам под единия има издънки/незнам дали са точно издънки от корените или сее насадило от някой зарит кестен/около 30 см и искам да ги присадя но незнам по кой начин става присаждането ,ако трябва да ги чакам 30 години да родят по скоро ще отидат за дървен материалPavelНай лесно става с настъпване с обувката, настъпваш и завърташ и бодила се разцепва.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: