• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Това и аз го прочетох приятелю Krass. Подробности моля. Благодаря
hidrazin - майстор
Ами какво по-подробно? Червен десертен сорт безсеменен. Не е от устойчивите сортове и си иска пръскане. Най-добре намери някой който има такъв сорт и да го видиш на живо и да го опиташ. Тази пролет боднах няколко пръчки от него така че до есента няма да мога да ти го покажа на живо. :-D

Изображение
Имам Флаим сидлес. На вкус подобно ли е
profesionalist_wood - майстор
timo1 написа:
Изображение
Напречната тел на каква височина трябва да е? :partyman:
EDI - майстор
Мисля, че първата на 60 см, следващата на 60 над нея, ама не съм много сигурен.
timo1 - специалист
първата на около 80см.и на нея се връзва маиката,да ти е удобно и за работа..на снимката долните два тела са излишни но няма кои да ги махне :lol:
atanasov2004 - специалист
Да точно така долните два тела са излишни, трябва да отидат над плодната пръчка и
към тях да се привързват леторастите....
ozaki - напреднал
Колеги аз имам едно въпросче - имаме няколко асмички в къщи,някои от които по дърти.Та на тези по дъртите кората им е доста напука и въпроса ми е трябва ли да се бели тази кора за да диша по лесно растението.
EDI - майстор
Маха се до чисто.Жената на двора има две котки и като се катерят по асмата направо свалят старата кора, на мен ми остава само да я събера после :-D .
Krass - майстор
Всяка есен е хубаво да се маха старата кора. Така разните инсекти и акари няма къде да се крият и презимуват. За дишане, не знам.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "По колко пръчки се оставят на младите лози?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: