Johny написа:Имайки предвид честите валежи и карантинния срок последно пръсках с това:Дали ще помогнат
ВЕРИТА ВГ
АКТАРА 25 ВГ

Johny написа:Имайки предвид честите валежи и карантинния срок последно пръсках с това:Дали ще помогнат
ВЕРИТА ВГ
АКТАРА 25 ВГ
Алтернария - Тъканите на нападнатите части първоначално завяхват, без да променят цвета си. При влажно време петната се покриват с черен налеп. По листата петната са обвити с жълт ореол и при висока степен на нападение листата некротират.Забелязах, че някои листа са като тези на снимката. Дано помогне.
Прикачен файл
stoianov_n написа:Здравейте.Колеги помагайте, че изпускам доматите....
Занимавам се с градината от 2-3 години и още се уча.Досега ако искате ми вярвайте, но не съм пръскал с нищо и не съм имал проблеми, дори при овошките/само с една слива с листни въшки се ядосвам всяка година/.
Та за доматите, тази година като видях какво става с комшиите, почнах да пръскам през 3-4 дена по препоръка с ридомил голд и скор и един път с топаз останал от асмата.Ефект никакъв.....при мен почнаха да свиват върховете.НО от няколко дни забелязвам нещо което ми прилича на картофена мана...
Въпросът ми е какво е и с какво да пръскам?
Благодаря ви предварително.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: