Доста труд си хвърлил ... и много материал. Дали това е оптималното за този "разход"? Надявам се не си постнал темата само да се похвалиш, а и да остане свършеното от теб като идея за други мераклии? Може би е добре да качиш някоя снимка със самите сглобки. Казваш, че е разглобяем, но аз поне не се ориентирам как точно

връзки.JPG (42.61 KиБ) Видяна 6819 пъти
Ще си позволя някои забележки (надявам се - градивни, макар и за следващи ентусисти).
Струва ми се, че точно без тези, долните "дистанционери", би могъл спокойно да минеш, а да сложиш на върха, за да спуснеш теловете от тях напречно. Мисля, че и тези не са задължителни, предвид липсата на натоварване по тази ос (надеждната заварка на "билните" е достатъчна
)

напречници.JPG (74.06 KиБ) Видяна 6819 пъти
Моя го направих едноскатен (с идеята за абсолютен минимум разходи на материали). Разглобяем е точно като палатка. Освен това предната "стена" и покривната са предвидени да се отварят (навиват) при "оправяне" на времето. Все ми се струва, че е добре при възможност зеленчуците да се огряват от пряка слънчева светлина?

Прикачен файл:
връзки.JPG (42.61 KиБ) Видяна 6819 пъти
Струва ми се, че точно без тези, долните "дистанционери", би могъл спокойно да минеш, а да сложиш на върха, за да спуснеш теловете от тях напречно. Мисля, че и тези не са задължителни, предвид липсата на натоварване по тази ос (надеждната заварка на "билните" е достатъчна

Прикачен файл:
напречници.JPG (74.06 KиБ) Видяна 6819 пъти