Така има няколко коментара които ми помогнаха доста а повечето ме упрекват че не казвам нищо явно същите тези хора не могат да четат не знам каква е почвата защото не знам или по точни не съм решил къде ще сея плодни дървета знам че не трябва да се сеят затова според мен е най удачно да режа върбови клони да топя в вода за седмица да пуснат къси корени и след това да сея преди да засея ще наторя с амониева селитра или нещо по удачно вие ще кажете след засаждането два месеца ще поливам интензивно и ако бог е казал след 2-3 години ще гледам двуметрови върбички
Иван Иванов написа:Така има няколко коментара които ми помогнаха доста а повечето ме упрекват че не казвам нищо явно същите тези хора не могат да четат не знам каква е почвата защото не знам или по точни не съм решил къде ще сея плодни дървета знам че не трябва да се сеят .
затова според мен е най удачно да режа върбови клони да топя в вода за седмица да пуснат къси корени и след това да сея преди да засея ще наторя с амониева селитра или нещо по удачно вие ще кажете след засаждането два месеца ще поливам интензивно и ако бог е казал след 2-3 години ще гледам двуметрови върбички