Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Krass - майстор
Канцерогенно за вино.
iivanov - майстор
Krass написа:
Канцерогенно за вино.
Неутрализира се с кайзер пастърма , или в най-лошия случай със свински кебап.
През 2013г,познат "специалист"беше категоричен че сорта е "Мерло-от старото"от тогава съм ашладисъл над 50 лози от този "ценен"сорт.Преоритетно изрязах лозите за които бях сигурен че са Отел. :?
stonesour - специалист
Мерло.
http://vinograd.info/sorta/vinnye/merlo.html

а ти, благодарение на специалиста си имаш 50 дивачки. :roll:
crez - майстор
Ето сега снимах този отел който имам аз в лозето. Три негови разновидности, дребен рехав грозд, едър плътен грозд, розов рехав, вкусови качества почти еднакви. Дебела ципа, силен констрастен цвят на сока(може да се боядисва дървена ограда :lol: ) Прави тежко ароматно вино.
Прикачен файл:
HPIM1943.JPG
Прикачен файл:
HPIM1947.JPG
TACHO - специалист
По нашия край ми казват "унгарка". От него става изключително гъсто и ароматно вино. Освен това е напълно непретенциозно към пръскане.
Тази пролет пробвах да го развъдя и на вилата в Балкана. За сега се е прихванало и върви добре. Ще го видя на пролет колко е студоустойчиво. :lol:
hidrazin - майстор
Отел, унгарка ... все тая. Това е директен сорт забранен за производство на вино.
Е, то пък до сега не съм видял някой да се е гътнал от такова вино.
Хубави вина стават от хубави сортове. Този не е от тях.
:partyman:
crez - майстор
hidrazin написа:
Отел, унгарка ... все тая. Това е директен сорт забранен за производство на вино.
Е, то пък до сега не съм видял някой да се е гътнал от такова вино.
Хубави вина стават от хубави сортове. Този не е от тях.
:partyman:
Тъй де, но е вкусно и ароматно вино, с голямо количество антиоксиданти, не става за бутилиране и отлежаване.Сумати поколения пият такова вино. Изпива се преди пролетта :lol: Нещо подобно на френското бужоле.
Krass - майстор
с голямо количество антиоксиданти
И канцерогенни аромати. [-X
crez - майстор
Krass написа:
с голямо количество антиоксиданти
И канцерогенни аромати. [-X
Във въздуха на Казанлък има 10 пъти повече канцерогенни аромати от тезе във виното :lol:

Тема "Някой можели да ми каже какъв сорт е това грозде" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: