• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
TMontana - специалист
Фирмата няма сайт,но машината мисля е като тази,казаха 9-10 коня е,дизел...
http://www.motofrezapb.com/index.php/me ... zel-detail
iivanov - майстор
Отиди и виж на место. Тук и да пускаш линкове , файда йок . Аз , поне , разлика от всичко , което си пуснал тук , не виждам. И побързай , щот сезона идва. Тъй де , кат искаш гаранция , поне машината да работи.
TMontana - специалист
Нали написах на предишния пост...ходих, видях,казах какво видях и какво ми казаха,въпроса ми беше дали предлаганата скоростна кутия си струва! :)
iivanov - майстор
Скоростите в повече не са излишни , особено за дизеловия двигател , с неговия по-малък диапазон обороти. Но пък от " казаха ми " и " пробвах" има разлика. Палиш , сменяш скоростите и така.
koveslav - майстор
На посочения модел скоростите пак са 2+1.Аз поне никъде не видях модел от този тип да е с повече предавки.
TMontana - специалист
Е,аз не пробвах,продавача пали машината и обясни за скоростите,обясни че точно тази машина е с такава скоростна кутия,но точно модела не помня как е,с букви и цифри...а я дават по-евтино заради загуба на външен вид,избледняла малко боя и ,че са демонстрирали с нея...аз не съм пипал подобна машина,ще взема да я изтърва там,та... :)
koveslav - майстор
TMontana написа:
Е,аз не пробвах,продавача пали машината и обясни за скоростите,обясни че точно тази машина е с такава скоростна кутия,но точно модела не помня как е,с букви и цифри...а я дават по-евтино заради загуба на външен вид,избледняла малко боя и ,че са демонстрирали с нея...аз не съм пипал подобна машина,ще взема да я изтърва там,та... :)
Като гледам снимката на машината която публикува последно,ходил си до търговския комплекс "Тракия" на Карловско шосе.Помниш ли поне в коя от фирмите ти направиха тази оферта с "многото скорости",ще се опитам да взема повече инфо.
TMontana - специалист
Да,на Карловско шосе...търсех № 244 фирма Теratex 55,но поради незнание на номерата попаднах първо на тази,която е преди нея,защото отвън имаше изложена машината за която говоря,та там ми направиха офертата...след това ходих и в Teratex ,но и там цените и машините са идентични.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Bellini 140E" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: