Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
.....Русе е града с най-много сгради с европейска архитектура. Има малко в Лом, Свищов и Видин, но .... ..." Стефане, уви, стара ти е информаията. Русе е градът с най-много "американцка" архитектура. Остана само главната улица, всичко друго вече е без дворчета, без каменни бордюри под ковани огради сецесион, без градинки. Пласмаса и силикон надвиснал над тротоарчетата.
Врачанецо, красиви са ти градинките. Натъжават. Как хората без място, ама с мерак отглеждат красота, пълнят сърце и очи...
emil_v r - майстор
O , Варна плаж на Враца :-D

Използвам случаят да ти се извиня , там за др. тема ... изтрил съм я ...
Но някоя и друга простотия м/у приятели??
Стефан - майстор
n_a написа:
.....Русе е града с най-много сгради с европейска архитектура. Има малко в Лом, Свищов и Видин, но .... ..." Стефане, уви, стара ти е информаията. Русе е градът с най-много "американцка" архитектура. Остана само главната улица, всичко друго вече е без дворчета, без каменни бордюри под ковани огради сецесион, без градинки. Пласмаса и силикон надвиснал над тротоарчетата.
Врачанецо, красиви са ти градинките. Натъжават. Как хората без място, ама с мерак отглеждат красота, пълнят сърце и очи...
Именно! Аз нямаше да го кажа по-добре. :?

Вече всичко е кич - гипсоф картон, хънтър, сайдинг, ..... Къде остана чисто българското? Въпрос на урбанизация, май....

И най-лошото е, че разни юпита се опитват да насаждат пошлост.
LazarGanev - "Велик майстор"
Дам, Варна е плаж на Враца, пристанище на Шумен, летище на Добрич, лятна столица на България, удобно място за гларуси и чайки, търсещи приключения.
emil_v r - майстор
Ооо, Козлодуиецо ( ?) трафопост на Вратца ...

Nerede ben- nerede,us sis ?
( Frank L. Raid )

Еле ме ие де съм яз :-D
Rumbata_1 - помощник
Най - голямо впечатление ми направи колко е чисто, подредено и всички хора в магазините се опитват да те привлекът по какъв ли не начин и те карат да се чувстваш като господар докато разглеждаш, купуваш и така нататъка. Още повече ми хареса и това, че на всяка крачка можеш да видиш турското знаме, на всеки хълм и т.н, явно много си държат на това и всички архитектурни и исторически забележителности, които съм посетил са страшно подържани и реставрирани. Градинките в дворците са просто великолепни, но моите снимки са огромни по размер, а не ми се занимава да ги форматирам, но може би някой път ще ви покажа какво е запечатъл обективът :)
Стефан - майстор
Айде, ако ще говорим за красота, чистота и зеленина по средата на лятото...

Прикачен файл

151 VERSAY - Baseyna na APOLON 2.jpg
151 VERSAY - Baseyna na APOLON 2.jpg (49.18 KиБ) Видяна 4483 пъти
emil_v r - майстор
Tuka хитрият селджукски турчин е интегрирал в цветята люти чушлета + домати :)
Естествено такъв кат мен не може излъга :wink: :-D :wink:
( Аз съм в топ Тен на форума Напр. сам -4-ти. Пред мен са само Спайдърмен ,Батман и Йода и Стефан ) :wink: :wink:
emil_v r - майстор
Стефан написа:
emil_v r написа:
...
о Русе пристанище на Враца .
Емо, ти си човек от най-безводния град на планетата. Писах някъде за "къпаната" врачанка. :lol: :lol: :lol:

Кат чуя за "къпана врачанка "..
направо ме лови секса :wink: ,
ако знаеш колко са въртеливи щ'а хване и теб :-D
Тии днеска защо не ти свети ника Стефане , да не си разредил батерийте? :wink: :wink:

Тема ".." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: