• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Стефан - майстор
Deo-x написа:
Би трябвало да са изкоренени израстъците,за да се хванат по-лесно и бързо при засаждане,без корени няма как да стане.Изчакай да си пуснат корените добре в земята и тогава действай.През август ако са пуснали,можеш да вадиш и засадиш.
Не заблуждавай човека. Аз казах, че трябва да се окосят всички листа, включително и на израстъците. Без да се прекъсва връзката им с основните корени. Чак след вкореняване на израстъците, се прекъсва връзката. И се разсаждат след втората половина на август.
Deo-x - специалист
Стефан написа:
Чак след вкореняване на израстъците, се прекъсва връзката. И се разсаждат след втората половина на август.
Нали това казвам :lol: :wink:И няма нужда да се премахват листата.
stanimir62 - специалист
"Не заблуждавай човека. Аз казах, че трябва да се окосят всички листа, включително и на израстъците. Без да се прекъсва връзката им с основните корени. Чак след вкореняване на израстъците, се прекъсва връзката. И се разсаждат след втората половина на август."

значи не се премахват самите израстъци а само листата им така ли?
Стефан - майстор
ДА

Deo-x написа:
И няма нужда да се премахват листата.
Това НЕ Е ВЯРНО
Deo-x - специалист
Ето полезен линк за разсада на ягодите за stanimir62- http://rc.agrocenter.info/document.php? ... тефан,това за окосеното е заради 2-ра есенна реколта :wink: .Просто не съм го правил преди,когато имах ягоди :)
  • 1
  • 2

Тема "ягодите цъфнаха ....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: