• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
iivanov - майстор
Въздушния ти филтър ми се вижда,че е от маслените.Не получаваш ли течове като се разклати?
stiv1961 - майстор
Съвсем малко омаслява, но когато наклоня много фрезата/ напр. когато чистя фрезите или при смяна на гумите/ все забравям, че от там протича.
leo^^ - специалист
Със сигурност ще взема такава със задна, мен ме интересува повече като здравина, надежност и евтина поддръжка. Най-много да е здрава и да не серазваля. Доколкото знам с американски или японски двигател е хубаво да е. Но за останалите части по фрезата нищо не знам какво да гледам
iivanov - майстор
Тук пак опираме до задфрезовото устройство.Ако си пазиш машината почти сигурно е,че няма да имаш грижи.Проблема ни е,че с малки машини се мъчим да правим големи неща.Миналия сезон скъсах едно жило и две пружини на съединителя.И всичко това от претоварване.Да не говорим за 2те бетонни стълбчета,дето ги изрових с фрезите.Погледна ли пуберта?Погледни и товаkol-bg.com/index.php?show=prodpics&action=scheme&prodid=163
Руска стомана,ремонтопригоден редуктор и двигател субару с вертикален цилиндър.Този двигател е по-подходящ от масовите с цилиндър на 45°
Последна промяна от iivanov на чет май 10, 2012 1:55 pm, променено общо 1 път.
leo^^ - специалист
Видях тази: http://www.argo-market.com/Products/Details/983 , но пък тя е с 1година гаранция.
А дали после се намират консумативи и части за тази марка?
iivanov - майстор
В коледжиков е с 2 години гаранция.Консумативите ти са ремъци,масла и филтри.Има ги навсякъде.Питай на лични dragozow,що ги дава с 1 година.
stiv1961 - майстор
С риск да се повторя ти казвам, че двете предни скорости са много важни ако решиш по- нататък да си купиш ремарке.
iivanov - майстор
Аз също с две ръце съм за скоростите,но човека сам си решава.Pubert имат и модел/senjor/,който е 3+1,ама тука не го внасят.
stiv1961 - майстор
Все пак такъв помощник не се купува всеки ден. За малко повече парички не си струва после да се ядосваш, че не си послушал съвет от някой.
atanasov2004 - специалист
Послушай stiv1961 :) и дай някой лев повече и си вземи хубава машинка... и аз като него
съм на този принцип-по добре малко по скъпо и по добро...Пустите му пари :-D все не сти
гат пък едно ли е само...Успех :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Мотофреза Viking, Husqvarna, Gardenia или българска" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: