Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
hidrazin - майстор
Лошоооо... Ми аз не обичам китки. Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало ...
Ми просто не ги обичам.
:partyman:
Elinka - специалист
timo1 , ти си някъде в топлите ширини на БГ :) И моята беше хоризонтирана по този начин и подрязана есента. Това ми беше грешката :x Не трябваше да я режа толкова много, защото зимата измръзна и пролетта трябваше да режа всичко. Тази година ще режа по-малко всичките рози, за да има какво да се реже и пролетта :lol:
За оранжевата не се ядосвай. Със сигурност е била Westerland http://www.rosebook.ru/roses/gallery/westerland/ Можеш да си я купиш за 5 лв. и не е лошо да я размножиш после с резници. Наистина е много хубава, цъфтяща и ароматна роза.
Elinka - специалист
Още малко снимки на цветенца. Цъфти оранжево-кафявата роза Ашрам / Тантау /. Цветът неможе да се хване от апарата, а и размерът на розовия цвят ще нараства с всеки следващ цъфтеж докато достигне внушителните 15 см. Изображение Изображение
И Фърст Лейди / Тантау /е цялата в пъпки, но мисля, че няма да успея да ги видя всичките следващата неделя, когато си отида на вилата. В горещините много бързо прецъфтяват. Само Ашрам задържа цветовете си около 10 дни, другите са само за 2-4 дена и край. Изображение

А рудбекиите дори не усещат горещините. Цъфтят си безпроблемно Изображение Изображение
kabel96 - специалист
Коментарите от вас.Като спре дъжда ще поснимам още.
Изображение
Изображение
Изображение
Elinka - специалист
Много хубав калистемон имаш. Жалко, че не може да зимува навън.
Аз искам да се похваля какви хортензии получих вчера от поръчка в Полша:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
и ягоди и други храсти
Изображение Изображение Изображение
Всичко дойде в перфектно състояние без нито една грешка или липса.
П.П. kabel96 имаш да взимаш от мен няколко корена малини . Пиши на л.с. да се разберем.
genkogenev - специалист
И от мен малко :o

Прикачен файл

IMG-20130519-00048.jpg

Прикачен файл

IMG-20130519-00047.jpg
IMG-20130519-00047.jpg (106.66 KиБ) Видяна 5954 пъти

Прикачен файл

IMG-20130519-00046.jpg

Прикачен файл

IMG-20130519-00045.jpg

Прикачен файл

IMG-20130519-00043.jpg
Elinka - специалист
Лелееее Генко колко място за рози имаш :-D А тези красиви катерачки защо ги ограничаваш, а не им сложиш някоя арка да направят розов тунел над пътеката?
Моите са още малки и са като "картички" Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
genkogenev - специалист
Има още груба работа по пътеката .
Иначе засега това се гради :
Прикачен файл:
Stara Zagora-20130526-00095.jpg
Stara Zagora-20130526-00095.jpg (106.61 KиБ) Видяна 5789 пъти
А иначе ... на есен или пролет мнооооого катерачки ще си намерят ново място при мен .
Elinka - специалист
Хубав градеж за катерчаки, но каква идея имаш за "гръб" на този градеж? Те се хоризонтират за обилен цъфтеж по цялата дължина на клоните. Как смяташ да ги хоризонтираш, на какво ще ги хванеш отзад? А голите им клони отдолу с какво мислиш да ги скриеш или ще режеш стъпаловидно?

Тема "Снимки на цветята в градините" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: