Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
schuldiner - майстор
Аз от дрвчета не разбирам, ама да ви дам един рекламен слоган за кампанията:

Ша насея бор
в задния ти двор.
Caxo - специалист
Аз тази пролет садих дръвчета ама пустата суша това лято зле им подейства... уж имат още шума пък да видим. На пролет ще си покаже кое ще тръгне и кое не. Да попитам за подрязването също ли да изчакам да опадат листата ?
ftubusa - специалист
Може и сега да ги подрежеш.
Делян - специалист
Като сме започнали с литературата:
schuldiner написа:
Ша насея бор
в задния ти двор.
"И ако видиш зор
хвани моя топор...."
schuldiner - майстор
Ти май си гелме . Във Варна си има класически отговор за топори, шпаги и секву бастун, ама не е за писане.

А кампанията... ако беше "как да посадим", а не "как да се похвалим"...
ftubusa - специалист
schuldiner написа:
Ти май си гелме . Във Варна си има класически отговор за топори, шпаги и секву бастун, ама не е за писане.

А кампанията... ако беше "как да посадим", а не "как да се похвалим"...
Е ако беше, но не е. Ти подхвани такава. [-X Спамиш.
iivanov - майстор
Рязането догодина.Така ще видиш дали имаш измръзнало.Освен това ще имаш материал да го заместиш при оформянето на короната.
Elinka - специалист
Бясна съм на Фидус Плант :evil: Преди 2 години взех от Мосю Бриколаж тяхна ябълка. Не помня какво взехме, но беше сорт опрашител за ябълка Муцу. Муцуто пак е купена от там, и пак е на Фидус Плант, но преди 3 години. Тази година за първи път ще роди и ще видя колко ще е Муцу. А другата ябълка се оказа синя слива. Чак тази седмица, когато ги пръскахме ми направи впечатление, че не прилича дръвчето на ябълка, а си е точно слива. Омръзнаха ми тези номера от селски вечеринки да си даваш парите за едно, да излиза друго особено след като си планираш кое къде да садиш в градината Изображение
VLADO66 - майстор
Явно калема на подложката е изсъхнал и е отпаднал и подложката е станала фиданка :lol: Ако е станало така може сливата да няма никакви качества,защото на подложките се гледа само кореновата система.
iivanov - майстор
Бря, вии по шоплука сте голяма работа. :shocked: На семка костилка подлагате. :respekt:

Тема "Да засадим дръвче." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: