kiroslavov написа:Благодаря за отговорите. Ще потърся някакви кактусиДано не ме баннат ама погледни тука
http://www.cactus-bulgaricus.com/
ivanovbg написа:После да не питаш как се подстригват бодлитеИма и много без бодли.
kiroslavov написа:Благодаря за отговорите. Ще потърся някакви кактусиДано не ме баннат ама погледни тука
ivanovbg написа:После да не питаш как се подстригват бодлитеИма и много без бодли.
kiroslavov написа:Здравейте,Привет и аз съм на мнение, че много се загрява сандъчето и затова гине тревата. Ако си привържаник на тревните ефекти има една тревна смеска - Bermudagras или още е познато като култивиран троскот. Не се лъжи от името, тревата изглежда доста ефектно, не отстъпва по декоративни качества на другите видове. Изисква сравнително по-малко грижи, но в сандъчето ще си трябва редовно поливане. Недостатък е, че е скъпа и трудно се намира. Ако ви интересува ще ви дам телефон на един търговец на едро, който дава добри цени дори ако купуваш малко количество. Иначе за кактусите ще трябва да ги прибираш зимата, а и там където си сядате да си релаксирате не е добре да ви боцка нещо по гърба
направил съм една саксия ( или по-скоро сандъче), в което 2 години садях райграс, но много бързо изсъхваше въпреки всекидневното поливане. Предполагам, че проблема е в това че дълбочината е много малка - 8см. Какво растение с плитка коренова система мога да засадя ?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: