• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ferrari4456 - специалист
Напъни се на 200лв
bosch rotak 32 на промоция от практикер.Ако ти е много цената може да го вземеш с 0% оскъпяване на 10 равни вноски по 20лв.Взимах няколко неща така и не се измишльотина.
Успех. :partyman:
fbr - майстор
Айде стига бе, дай за туй 120 лева за онуй 200лева. Вземи му смени лагера, дето струва три лева и за останалото купи нещо на децата.
gibson58 - специалист
:) прав си,аз просто се подготвям за най лошият вариант.Ако стане така ще е супер...
hidrazin - майстор
200 лева за глупава електрическа косачка!!! Преди 12 години си взех една бензинова втора ръка. Още е жива горката ама май ще трябва да кърпя корпуса - от толкова години ползване и влага почна да гние по горния външен ръб. :-D
:partyman:
gibson58 - специалист
200 определено не,казах 120 макс.
fbr - майстор
Забелязал съм от опит, че първо дава фира горния лагер. Ако имаш скоба за лагери, трудността е само в свалянето на турбинката. Аз я свалям като загрея малко около оста с горещ въздух. Останалото е тривиално.
gibson58 - специалист
Aз до сега не съм се занимавал с лагери и не ми изглежда лесно...Има ли някъде из нета да се погледне нещо подобно как се сваля?
bulhomes2 - майстор
gibson58 написа:
200 определено не,казах 120 макс.
И за 120 можеш да си намериш бензинова втора ръка. Трябва само да се потърсиш.

ПП. Булката от аватара рода ли ти е?
fbr - майстор
Ако е рода, може и за без пари да ти намери.
bulhomes2 - майстор
Там голямо смазване ще пада...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Трябва ли да смазвам косачката за трева?- Издава странен шум" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: