Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
LazarGanev - "Велик майстор"
ZEDYCUS написа:
Незнам ,защо ми звучиш като един Чефо, се недоволен беше.
Ти пък! Как го измисли? :-D
Иначе и от мен адмирации за положения труд от брат'чеда!
ZEDYCUS - майстор
:-D Прегледай му мненията. Показал е една сграда от термо панели дето прилича на Стефан постройката. :cool:
atanasov2004 - специалист
Браво станало много красиво =D> сега темата с колко заплати е правено не е коректно някак си. Имам обаче забележки : липсва джакузи, открита площадка за фитнес, басейна с водния бар и няколко черни и бели "Златки" по
монокини да наливат шампанско и барбекюто с печени яребици разбрира се :-D Поздрави на брад`чеда!
kalin.kraev - специалист
Специално за Dam46,приятелю зависта не е хубаво качество,като ти е криво,че таз година доматЦата ти и пиперО не вървят не си мисли че някой ти е длъжен да ти търпи пошлите коментари,и както казват мъдрите и възрастни хора "остани си с здраве" :)

А градинката е изцяло направена с личен труд от братовчеда,бесейн му предлагах но и 2-те кучета обичат водата и после няма да може човек да хване ред за басейна от тях :lol: По странното е,че всичко се полива на ръка,предлагах му да направим една система за подземно с разпръсквачи има и геран но не искал да копае да разваля готови работи :)

И за да е спокоен сънят на колегата Dam46 парите са от личен бизнес разпространение на вестници в Плевенска област.
Калине, брат'чеда носи ли вестници в Козлодуй?
kalin.kraev - специалист
LazarGanev написа:
Калине, брат'чеда носи ли вестници в Козлодуй?
Ооо не доста е извън раьона му :)
Язък, щях да пратя поздрави на Стефан. Отседнал съм сега на няколко километра от Белащица и се чудя дали да не ида да му видя творението, ама сигурно го няма да почерпи :)
bulhomes2 - майстор
Я бе, верно бил Стефко тоя. Голям мерак за форума. Стефко, не те ли изгониха по IP?
kalin.kraev - специалист
bulhomes2 написа:
Я бе, верно бил Стефко тоя. Голям мерак за форума. Стефко, не те ли изгониха по IP?
Нещо не схващам :?

Тема "Дворчето на братовчеда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: