• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
koveslav - майстор
Кога се използва най-често задна? Не е при фрезоване....
kuger - майстор
koveslav написа:
Кога се използва най-често задна? Не е при фрезоване....
В старо лозе с приводи, на тясно място в градина :)
iivanov - майстор
За четири години невата съм я сбъркал от работа , при всякакви операции.Транспорт , фрезоване , култивиране , гърлене , вадене на картофи и още не знам какво. Никога , ама никога , фиксатора и неговото изпълнение не ми е създавал проблем . Не се и очаква.
kuger - майстор
Щом не ви харесва това http://www.motofrezapb.com/index.php/me ... zel-detail, заменям си колата за него.
Или за това. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Последна промяна от kuger на нед авг 16, 2015 7:02 pm, променено общо 1 път.
iivanov - майстор
Рендето ли? Да го подаряваш не го ща , пък ти бартер... :-D :partyman:
kuger - майстор
iivanov написа:
Рендето ли? Да го подаряваш не го ща , пък ти бартер... :-D :partyman:
Ади ся, ще се обиждаме ли :shock: :-D , работи му всичко, платени му са до края на годината всички нужди. Става за товарна, става за парник, става и за спалня, кога те изгонят от къщи :-D. Дори и да се бракува, пак една фреза излиза на половин цена.
Това е Рено Лагуна 1, фаза 1, двигател 2,2 д, "цист дизел", както казват мургавите :) .

пп:Май ще ходи в Надин, както не съм му пуснал обява още... "Примоцията" е до края на годината, не се блъскайте!
TMontana - специалист
Ще се използва на село по двора,имам и малко лозе насадено,та там ще връткам...! :) Не им знам и на двете нито скоростите,нито нищо, затова питах може някой да има опит и да сподели кое да избера! :)
kuger - майстор
На мен ми харесват и двете. Най ми харесва, че са компактни, мотора не е изнесен много напред. Това за малки места е много добре.
Каквито и да им са скоростите, ако се работи грамотно с тях, мисля няма да има проблеми.
TMontana - специалист
Така е,но за неопитен още потребител,като мен ще е по-добре да са по лесни за използване,защото докато се науча да не са за смяна вече...! :-D А и относно това,дали да е бензин или дизел също ми е въпрос...абе с една дума,търся златната среда в случая,ако я има! :)
egomen66 - майстор
TMontana написа:
Така е,но за неопитен още потребител,като мен ще е по-добре да са по лесни за използване,защото докато се науча да не са за смяна вече...! :-D А и относно това,дали да е бензин или дизел също ми е въпрос...абе с една дума,търся златната среда в случая,ако я има! :)
Прегледай тази тема , ако не си го направил вече :partyman: . viewtopic.php?f=29&t=46497
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Bellini 140E" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: