• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
miroki - майстор
Мерси за инфото. Мислех, че при мен е повече разхода. Но може и толкова да е, като забравям да засека и наливам от тубата...
iivanov - майстор
keymaker написа:
П.С. относно декарите никой на карам да ми вярва, с това си изкарвам парите за морето/планината. А със затревяване и озеленяване си храня семейството!
За 3 дни , с невата съм вземал 270 лв. Утре пак съм в боя.
Някой може ли да ми каже как трябва да е настроен карбуратора има ли някаква закономерност ? Какво да му чистя ,да го сваля и почистя с бензин или нещо друго ? За тази въпросна пружинка ,която питах .... възможно ли е тя да ми прави мизерии и ако я сменя с по - твърда има ли някаква опасност ?
iivanov - майстор
Не е в стила на форума , но бегай при специалист. Аз , от такова бърникане , сменях карб за 200 лв.
keymaker - специалист
Пружината за сега не я мисли ,тя е за ''поддържането на оборотите'' при натоварване двигателя сам си дава газ ,за да поддържа приблизително еднакви обороти.Ако я смениш с по-твърда рискуваш да префорсираш мотора и го ''оправиш''.
За начало свали карбуратора махни реглажния болт ,отвори поплавъковата камера ,извади поплавъка и иглата ,със сгъстен въздух продухай всички каналчета и отвори. Разгледай внимателно за разни полепи и отлагания подобни на клей ,с клечка за зъби почисти клееподобните отлагания .Покрай дроселовата клапа има едни малки каналчета ( дупчици) с помощта на медна нишка от многожилен кабел прерови и тях.Накисни за 5-10 мин. в бензин и продухай отново.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с мотофреза при работа на 2 скорост" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: