• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
gnt69 написа:
n_a написа:
https://www.youtube.com/watch?v=72C_4L8Vu2o
Тази ми е любима
Вземам я под наем. :partyman:
Записвам те (напливът голям)
gnt69 - майстор
n_a написа:
gnt69 написа:
n_a написа:
https://www.youtube.com/watch?v=72C_4L8Vu2o
Тази ми е любима
Вземам я под наем. :partyman:
Записвам те (напливът голям)
Ама с оператор че много сложно ми се струва управлението. :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
gnt69 написа:
Ама с оператор че много сложно ми се струва управлението. :partyman:
It's easy!
Drop 25 cents. Avoid Klingons
Последна промяна от n_a на пет фев 05, 2016 9:47 pm, променено общо 1 път.
stonesour - специалист
нова едва ли има смисъл да изръсиш една торба с пари за нещо, без което може в двора.
но ако компостираш и ти се занимава, може би на старо. в ибей почват от 10 паунда нагоре на старо. само трябва да изпадне нещо, което пращат с куриер, щото пустите англичани предпочитат лично предваване за обемисти товари.

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... er&_sop=15
gnt69 - майстор
stonesour написа:
нова едва ли има смисъл да изръсиш една торба с пари за нещо, без което може в двора.
но ако компостираш и ти се занимава, може би на старо. в ибей почват от 10 паунда нагоре на старо. само трябва да изпадне нещо, което пращат с куриер, щото пустите англичани предпочитат лично предваване за обемисти товари.

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... er&_sop=15
Съгласен съм напълно, както викаше един приятел най лесно е да дадеш пари. По трудно е да не ги дадеш.
Досега все сме се оправяли някак си. Гледам из олх има разни втора употреба ама като не разбирам. Едните били самоизтеглящи другите трябвало ръчно да се натиска. И най лошото е че не са от Русе. Аз предпочитам да го видя пробвам и земам. По картинка трудно купувам. :arrow:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Да бе, знам, че си се решил, но
Ако сте био настроени и си варите лютеница как си требе, на огън, то вършините си влизат там без допълнителна обработка. И така всяка година
Ако нямаш нива с царевица или гора, то такава машинка на мен ми е като кухненски комбайн. Имаш го и не го вадиш
gnt69 - майстор
n_a написа:
Ако сте био настроени и си варите лютеница как си требе, на огън, то вършините си влизат там без допълнителна обработка. И така всяка година
Ако нямаш нива с царевица или гора, то такава машинка на мен ми е като кухненски комбайн. Имаш го и не го вадиш
Лозенце 500 квадрата, 100 - 120 квадрата асми, дръвчета 20 тина . Досега режа и пролетно време ги изнеса до контейнера хората ги поокастрят и след седмица 2 почистването ги вземат на трактор с ремарке. Ама циганска работа . Таз година викам дай по културно ще ги надробя и ще ги закопая с фрезата обратно в лозето. А кухненския комбайн си го ползваме редовно стои си на кухненския плот не го прибираме.
hidrazin - майстор
Ти въобще прочете ли какво сме писали в другата тема към която дадох линк по-горе?
Взех си такава електрическа. Единственото за което става е да меля пръчките от асмите.
То и това не прави като хората де.
През отвора за клони влизат само прави клони без разклонения и листа.
Тези дето са до няколкостотин лева стават да мелиш в тях спагети, рибарски пръчки, клечки за шишчета, по-тънки точилки...
:partyman:
gnt69 - майстор
hidrazin написа:
Ти въобще прочете ли какво сме писали в другата тема към която дадох линк по-горе?
Взех си такава електрическа. Единственото за което става е да меля пръчките от асмите.
То и това не прави като хората де.
През отвора за клони влизат само прави клони без разклонения и листа.
Тези дето са до няколкостотин лева стават да мелиш в тях спагети, рибарски пръчки, клечки за шишчета, по-тънки точилки...
:partyman:
Благодаря за искреното мнение. Ясно и тази година ще правим циганска работа като миналата до контейнера на камарка. :partyman:
angelfilev - специалист
n_a написа:
Хубаво е така био, еко но се става навсякъде.
Преди години така запалих в двора клонаци. За зла врага духна пушека към улицата. Градският автобус запали фарове, а не бяха задължителни. Аз се скрих и като заек се ослушвах откъде ще ми подвикнат. Изпотих се от срам и не съм повторил.
Темата ме интересува, но още нямам план, разбира се в стил "направи сам". За момента мисля, че с една машина няма да стане. Една е за зелени коренища с пръст от цветя, домати, пипер, кочани от зеле, листа и пр. , друга за дървовидни, трета за брикети.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

Тема "ДРОБИЛКА ЗА КЛОНИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: