Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Keresteliev - специалист
toolegittoquit написа:
hidrazin написа:
Ами как да ти хареса като твоите още са наврени отзад???
Тихо там.
Да не се разчува, нали?

:lol:
LazarGanev - "Велик майстор"
toolegittoquit написа:
Да, и краят на видеото с тоя цитат колко било лошо, че сме били забравяли как да си използваме ръцете не ми хареса въобще. Машините са създадени да пестят време и да повишават ефективността на труда. Ако днес разчитахме на ръчни коси, щяхме да сме гладни. 7 милиарда население и ще се жъне с коси, нали така...
ЦЪК
toolegittoquit - майстор
LazarGanev написа:
ЦЪК
Абе, с ръчната коса колко декара ще изкосиш, преди да се скапеш? А да знаеш, може и 10 като теб да косят с ръчната коса, ама трябва само 1 като мен да кара, за да свърши 100 пъти повече работа - да кара нещото, което ще ти дам на картинката по-долу.. :-D
Хората не са прости. Колкото по-бързо се прибере реколтата от зърно, по-малък шанс има да удари дъжд в неподходящ момент и да намокри зърното, така че да изгние в складовете.
Изображение
Чираче - майстор
Тая комбайна Джон Дир ли е?
Keresteliev - специалист
toolegittoquit написа:
... ама трябва само 1 като мен да кара, за да свърши 100 пъти повече работа - да кара нещото, което ще ти дам на картинката по-долу.. :-D
Хората не са прости. Колкото по-бързо се прибере реколтата от зърно, по-малък шанс има да удари дъжд в неподходящ момент и да намокри зърното, така че да изгние в складовете.
...
А така.
Обясни им на всички, на тези тома невреници!

п.п. Да не си карал курсове за начална училищна педагогика или се рекламираш понеже си търсиш работа като комбайнер?
iliya_i - майстор
toolegittoquit написа:
....ама трябва само 1 като мен да кара....
Ти това можеш ли го?
Или колкото всичко останало...
toolegittoquit - майстор
iliya_i написа:
Ти това можеш ли го?
Някои машини мога. И с машини много по-лесно се обработват големи площи, без да се мориш. Защото в края на краищата на никого не му пука как е свършена работата, а че е свършена. :)
Ама да ти кажа..Не ми е работата да съм тракторист. :) Става въпрос за мотоблок с модул косачка. Не за голям трактор, но такава ми беше приказката. :)
Последна промяна от toolegittoquit на съб май 06, 2017 10:44 pm, променено общо 1 път.
Keresteliev - специалист
toolegittoquit написа:
....И с машини много по-лесно се обработват големи площи, без да се мориш......
Ама това наистина ли?

iliya_i - майстор
toolegittoquit написа:
И с машини много по-лесно се обработват големи площи....
Тая машина дето си я показал не може да се завърти в двора. А малката я видяхме на клипа. За малки площи - малки машини (и с малка производителност) или ръчни инструменти.
LazarGanev - "Велик майстор"
toolegittoquit написа:
LazarGanev написа:
Абе, с ръчната коса колко декара ще изкосиш, преди да се скапеш? А да знаеш, може и 10 като теб да косят с ръчната коса, ама трябва само 1 като мен да кара, за да свърши 100 пъти повече работа - да кара нещото, което ще ти дам на картинката по-долу.. :-D
Изображение
Виж ся чадо - аз с ръчна коса не съм косил, но това не означава, че не се кефя на такива, които го могат. Пък аз като съм прибирал зърно с Нива и Дон1500, ти не си съществувал, а баща ти си е опъвал пишката да расте. Тъй че не ми излизай с картинки от списания, бебчо :wink:
Последна промяна от LazarGanev на съб май 06, 2017 10:52 pm, променено общо 1 път.

Тема "Нов вид тревокосачка - работи без ток и бензин. Ползва се дори от жени." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: