toolegittoquit написа:Да не се разчува, нали?hidrazin написа:Ами как да ти хареса като твоите още са наврени отзад???Тихо там.

toolegittoquit написа:Да не се разчува, нали?hidrazin написа:Ами как да ти хареса като твоите още са наврени отзад???Тихо там.
toolegittoquit написа: Да, и краят на видеото с тоя цитат колко било лошо, че сме били забравяли как да си използваме ръцете не ми хареса въобще. Машините са създадени да пестят време и да повишават ефективността на труда. Ако днес разчитахме на ръчни коси, щяхме да сме гладни. 7 милиарда население и ще се жъне с коси, нали така...ЦЪК
LazarGanev написа:ЦЪКАбе, с ръчната коса колко декара ще изкосиш, преди да се скапеш? А да знаеш, може и 10 като теб да косят с ръчната коса, ама трябва само 1 като мен да кара, за да свърши 100 пъти повече работа - да кара нещото, което ще ти дам на картинката по-долу..
toolegittoquit написа:... ама трябва само 1 като мен да кара, за да свърши 100 пъти повече работа - да кара нещото, което ще ти дам на картинката по-долу..А така.
Хората не са прости. Колкото по-бързо се прибере реколтата от зърно, по-малък шанс има да удари дъжд в неподходящ момент и да намокри зърното, така че да изгние в складовете.
...
iliya_i написа:Ти това можеш ли го?Някои машини мога. И с машини много по-лесно се обработват големи площи, без да се мориш. Защото в края на краищата на никого не му пука как е свършена работата, а че е свършена.
toolegittoquit написа:....И с машини много по-лесно се обработват големи площи, без да се мориш......Ама това наистина ли?
toolegittoquit написа:Виж ся чадо - аз с ръчна коса не съм косил, но това не означава, че не се кефя на такива, които го могат. Пък аз като съм прибирал зърно с Нива и Дон1500, ти не си съществувал, а баща ти си е опъвал пишката да расте. Тъй че не ми излизай с картинки от списания, бебчоLazarGanev написа:Абе, с ръчната коса колко декара ще изкосиш, преди да се скапеш? А да знаеш, може и 10 като теб да косят с ръчната коса, ама трябва само 1 като мен да кара, за да свърши 100 пъти повече работа - да кара нещото, което ще ти дам на картинката по-долу..
Хората не са прости. Колкото по-бързо се прибере реколтата от зърно, по-малък шанс има да удари дъжд в неподходящ момент и да намокри зърното, така че да изгние в складовете.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: