• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
gogyto - специалист
А, не, не съм спец, ами ако го осакатя... да му ударят една снимка пък ще помагаме визуално.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед мар 17, 2019 12:16 amgogyto написа:
А, не, не съм спец, ами ако го осакатя... да му ударят една снимка пък ще помагаме визуално.
Няма да осакатяваш. :-) Таз година малко, догодина още и готово. Хем ще добиеш самочувствие. Айде, навивай се, че време не остана
А, и нещо важно, как си с футбола?
gogyto - специалист
По насоки от интернет само експериментирам за собствени нужди :D
Пък футбола го гледам само по телевизора :D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед мар 17, 2019 11:41 amgogyto написа:
По насоки от интернет само експериментирам за собствени нужди :D
Пък футбола го гледам само по телевизора :D
Понеже мацката е футболистка... Да не се настъпите нещо :-) хайде, навивай се и ще спасиш дръвчето, че ...
ky-kyy - майстор
Какво толкова сложно има.....Хващаш триона и яко рязане. Аз моите ги режа с електрическия. Далечко ми е Русе и скоро не ми се очертава път до там, иначе щях да я разрева твоята приятелка :-D Ама наесен, щеше да ми праща по Еконт, благодарности под формата на ферментирали и двойнопреварени гроздови сокове, с надпис машинно масло :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед мар 17, 2019 2:12 pmky-kyy написа:
Какво толкова сложно има.....Хващаш триона и яко рязане. Аз моите ги режа с електрическия. Далечко ми е Русе и скоро не ми се очертава път до там, иначе щях да я разрева твоята приятелка :-D Ама наесен, щеше да ми праща по Еконт, благодарности под формата на ферментирали и двойнопреварени гроздови сокове, с надпис машинно масло :-D
Тъй си пишеш, щото си далеко
Andri01 - майстор
Уффф,още 1 страница, паля колата и идвам. Стига да ми осигурите креватче. :? :drinkers:
ky-kyy - майстор
нед мар 17, 2019 2:20 pmn_a написа:

Тъй си пишеш, щото си далеко
То така...далеко съм :)
Ама обикновено пиша неща, които са ми се случвали :) Начи, преди десетина години, имахме едно обектче в Търново. И хазяите, млади - братчето на 20, сестричето на 18. Катастрофа, загиват майката и бащата, родата ги съди за имоти...абе, не е за разправяне....Та имат овощна градинка и лозенце, ама не могат да намерят кой да им ги пореже и питат...Викам им, аз съм човека :) Тъкмо си бях купил една чешка бичкийка- сама реже....И като им ги лепнах овошките, момето по едно време, амен да се разреве....Ама яка сеч падна, чак аз се харесах :) Как да е, май не останаха много доволни, ама културни деца, не ме нахокаха....
Обаче, дошла есента, дърветата отрупани с плодове и то едри, лозето с грозде, абе богата работа-по тяхните думи :)
И един ден, получавам СМС от Еконт, елата да си вземете пратка еди коя си, машинно масло....Аз се ококорих- кво машинно масло, кви 5 лева и отивам да се карам...Набирам телефона на подателя и ми излиза тела на момчето....онва дигна и се хили - взе ли си маслото?
Маслото, се оказа ракия :) И те така.....ще излезе, че се хваля, ама си е баш тъй :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед мар 17, 2019 2:26 pmAndri01 написа:
Уффф,още 1 страница, паля колата и идвам. Стига да ми осигурите креватче. :? :drinkers:
:-) Ще питам :lol: И ще работя по страницата :-)))
ky-kyy - майстор
нед мар 17, 2019 2:26 pmAndri01 написа:
Внимавай, че спортистка момата.....да не стане Дядовазовия сакатлък :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "за Русе, кастрене на ябълка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: