• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
munter4e - напреднал
нече разбирам много но по това което сам виждал по комплексите(а там много даржат на всякви такива газариики)
парвото и наи важното нещо кото ти трябва за такова произведение на изкуството е стоманена тел :)
второто не по важно нещо е стоманена тел.
трето без кото почти неможе това е много добре подострени ножици
и познания по "обрязването" на храста
kocetoo - специалист
Виждал съм подобни фигури на етап по-рехаво скеле - Изглеждаше, че най-важното е да умееш да направиш фигурата от по-дебела тел, имаше и засадено увивно растение, което изглеждаше че е посадено за да обгърне цялата фигура.
Явно след като порасне достатъчно ще трябва и оформяне.

Аз лично съм бос в тая сфера, така че повече от решетка ми е трудно да сътворя.
muncho - специалист
Да не пускам нова тема: Има ли някакво значение кога се подстригва чемшира?Ако го оформя сега,да не взема да го унищожа?
evdoki - специалист
да, това става с конструкция. виждал съм ги в един разсадник край пловдив по пътя за Асеновград. даже утре ще кача снимки, там се вижда точно конструкцията.
evdoki - специалист
tedi1
точно такива са конструкциите. и като сложиш отвътре малкото чимжирче, пораствайки започва да излиза от конструкцията и тогава го оформяш с подрязване.
gotin_go - помощник
Не знам колко го бързаш да стане но с чемшир ще почакаш поне 10-15 години за да го изпълни цялото по добра с лигуструм.
evdoki - специалист
ето снимки на това което обещах. а относно растежа на чимшира- да, дълго го чакаш но ако го купиш от разсадник цената му е стотици лева. така че-избора прави всеки един от нас.

Прикачен файл

giraf.JPG
giraf.JPG (14.19 KиБ) Видяна 6058 пъти

Прикачен файл

peperuda.JPG
peperuda.JPG (44.29 KиБ) Видяна 6058 пъти

Прикачен файл

cvete.JPG
cvete.JPG (39.14 KиБ) Видяна 6058 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Как става това?" | Включи се в дискусията: