Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
какво да ви кажа ? Майка ми си поръчала от тези ягодки ,и взеха че и ги доставиха . Приличат на ягоди,остава да видя какво ще излезе от тях :? :lol:
damian_7 - специалист
а как изглеждат, сухи корени ли са или зелени растения? В моя град - Свиленград, продават в саксии ягоди, казват, че били холандски по 8 лева саксията, найстина хващат окото, но пък 8 лева за един корен си е много.
не зелени са и взеха та тръгнаха. Въпроса е дали сорта е такъв какъвто пише
emil_v r - майстор
Здравейте , както пише Тодор Великов - в България повечето неща са измамни ....
И в Холандия , и в Германия е така !
Работя до едни парници за цветя и научих че цветята от Холандия са форсирани и не живеят повече от две год.
Заложено е в семената , цветарът ми каза - и ние трябва да ядем , не се опитвай да отглеждаш сакъзчета повече от година .
Предполагам така е и с вносните ягоди .
Вчера си посадих една леха мн. едри български ягоди , паралелно с едни дребни под черен найлон .
Ще Ви ги снимам да видя дали ще се прихванат само.
nikel - специалист
Купих си ягодите.Засадих ги.Те взеха че цъфнаха.Сега чакам да вържат и тогава ще мисля да купувам ли стълба за брането или ще псувам.
damian_7 - специалист
А кога ягодите пристигнаха при вас, при мен още ги няма? :?
За пристигането пристигнаха , засадихме ги и чакаме да станат два метра . Само дето май нама да станат . Нещо много нефелни ми се виждат
Голям майтап има и ягоди
Ама сега се оказа че ще бъдат най плодородни след втората година
damian_7 - специалист
Мен май ме излъгаха, нищо не пристигна, както очаквах. Имах желание да ги видя, ама не стана. Може би търсенето е било много голямо, и не са останали корени за мен, кой знае. Може да пробвам в този френския сайт, който беше показан в едно предишно мнение.
kaishew - специалист
Здравейте и от мен.Аз също писах и дадох заявка но така и не получих разсад.Един приятел ми даде от двата сорта по едно коренче и ги засадих.Хванаха се и започнаха да раждат и така вече 6 месеца.Ето и снимка от вчера 23.11.2008 год.Мисля,че ако са в парник ще раждат през цялата година.

Прикачен файл

Picture 209-1.jpg
Picture 209-1.jpg (219.73 KиБ) Видяна 14976 пъти

Прикачен файл

Picture 210-1.jpg
Picture 210-1.jpg (219.73 KиБ) Видяна 14976 пъти

Тема "Ягоди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: