• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Edi, я моля, прибутай насам малко инфо къде е тая алуминиева 1мм/2квадрата за тез пари, че ми потрябва за нещо си. Моля.
EDI - майстор
Миналата есен си купих един лист в Ямбол.
CARRION - специалист
n_a написа:
Edi, я моля, прибутай насам малко инфо къде е тая алуминиева 1мм/2квадрата за тез пари, че ми потрябва за нещо си. Моля.
За съжаление си от Русе, иначе в СФ има в "EXALCO" - там работят само с AL
Johny - майстор
Преди време си взех от Практикер подобно нещо. Представлява вълнисто огъната пластмаса-зелена. Ако не се лъжа дълго е 9м. и струва 11лв. Има го с две височини примерно 10 и 15см/без да съм мерил/. Ако искаш ще го снимам, но е на вилата и веднага не мога.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
В EXALCO на листи? Я поразкажи :)
Celeborn - специалист
Johny написа:
Преди време си взех от Практикер подобно нещо. Представлява вълнисто огъната пластмаса-зелена. Ако не се лъжа дълго е 9м. и струва 11лв. Има го с две височини примерно 10 и 15см/без да съм мерил/. Ако искаш ще го снимам, но е на вилата и веднага не мога.
Ами принципно и пластмасата е вариант (те са алуминиеви, пластмасови и стоманени въпросните ограничители), но като цяло съм малко по-еко настроен и не ми харесва идеята да слагам пластмаса по градината... по-вероятно е сам да си режа и направя от въпросните алуминиеви листи, ако не открия готови. Иначе ти благодаря за предложението, но няма смисъл да ти губя времето за снимки :)

n_a:

В България от доста години нямаме особени успехи в парковата архитектура и като цяло тези неща са на много примитивни ниво в момента... но в страни като Германия и особено САЩ/Канада, и Великобритания трудно можеш да видиш градина без такива неща.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
"В България от доста години нямаме особени успехи в парковата архитектура и като цяло тези неща са на много примитивни ниво в момента... но в страни като Германия и особено САЩ/Канада, и Великобритания трудно можеш да видиш градина без такива неща. "
Именно.
Темата парк и градина ми е адски болезнена в момента.
  • 1
  • 2

Тема "Алуминиеви ограничители за трева?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: