Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Как се казваше оная дъхава, цъфтяща в синьо-лиляво трева, дето я обичат пчелите? Забравям я, записвам си и губя записа... И някой да има семе?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет мар 29, 2019 12:56 pmAndri01 написа:
Марихуана :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :weedman: :-D :-D :-D
Andri01 - майстор
Знаеш я значи?! И ко питаш тогава,ъ? :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет мар 29, 2019 12:59 pmAndri01 написа:
Знаеш я значи?! И ко питаш тогава,ъ? :?
Не тез пчели бе. И тревата синя, не на дъгички
Andri01 - майстор
Ми тогава не МЪ питай ,не я знам! Отдавна спрях да съм тревопасно. Сега предпочитам "да е драно,не брано/косено/"!! :lol: :partyman:
preslav - майстор
пет мар 29, 2019 1:07 pmAndri01 написа:
Ми тогава не МЪ питай ,не я знам! Отдавна спрях да съм тревопасно. Сега предпочитам "да е драно,не брано/косено/"!! :lol: :partyman:
К'во са праиш, забрави ли за "Тройной" и лавандулов спирт?
Andri01 - майстор
Глей си работата. Аз си се напивах с водка от шипшандЛера в Жданов - 3-4р. литъра!!! А лавандуловия спирт-не помня за чий се ползваше, той си се правеше от това дето го кацат пчеличките-лилавото. То май нещо като троскот,много има на една полянка след долен Чифлик. :?
preslav - майстор
пет мар 29, 2019 5:54 pmAndri01 написа:
Глей си работата. Аз си се напивах с водка от шипшандЛера в Жданов - 3-4р. литъра!!! А лавандуловия спирт-не помня за чий се ползваше, той си се правеше от това дето го кацат пчеличките-лилавото. То май нещо като троскот,много има на една полянка след долен Чифлик. :?
Лавандуловият се ползваше за след бръснене, а после както си ходиш и току те накацват пчелиЛЕЛИчките.
Andri01 - майстор
Еее,че аз тогава нямах нищо за бръснене :? А то накацване си беше от ...дъщеричките на пчелиЛЕЛИчките :) Еххх,"време ,време,що за време ,като няма къде да..."!!! " монолог на младия бик" :lol: :lol: :partyman:

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: