• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 116
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
forski - специалист
Аз бих взел Щилката, сервизи, части, консумативи, под път и над път, и си е истинска машина няма какво да го коментираме!
За разни екзотики, една бурма да ти потрябва и да се чудиш от къде да я вземеш...

п.п. Кой модел е Щил-а ?
За 300лв. както я описваш( нова на вид машина) си е направо подарък, в магазина ще е най малкото х 2 и отгоре, на твое място не бих я изпуснал :)
bulhomes2 - майстор
Утре се разбрахме да ида пак, че да я пробва, а и имаше мисли да си я оставя за него. Ще взема да я взема, па ако куботата се окаже също добра - ще мъча едната в продавалника...

ПП. Не знам кой е модела, но голяма ми се видя.
Георги Иванов(алцек) - специалист
Здравей bulhomes2.Моят съсед има от тези гръбните косачки,мисля че и неговата е Кубота.Купи я и започнаха проблемите,първо скъса жилото,после нещо с бутона за пуск и стоп.След това кабела за паленето и едва го направихме на магия.Постоянно му се вади маркучето за горивото когато се завърти моторчето наляво или надясно, и го облива целия отзад.Накрая я захвърли в гаража и си купи като моята.Взимай Щилката и си върши работата.Само да не е крадена че после нито пари нито машина.
bulhomes2 - майстор
Много благодаря на всички. Това окончателно наклони везните. Даже не, че ги наклони, а направо и разказа играта... :lol: :partyman:

ПП. Със сигурност не е крадена. Каза, че човека на който е бил много точен и даже му я пазил повече от договореното (към 2 години), но явно я е прежалил.
iivanov - майстор
:hurra: :hurra: :hurra: Купих я! Олео мак sparta 440 t.40, 2 см3 , 1, 6 kw.С нея, подарък, върви и циркулярен диск на орегон 22 зъба, с чапраз.Снабдих я и с 60 м ролка, с 3 мм двуслойна корда, също на орегон.Бонус от шефа беше рекламна шапка и няколко флакона с присадка орегон, за подобряване съхраняемоста на горивото.От отношението и обслужването съм изключително доволен
Все още не съм я разопаковал, че ме чака път, ама утре , като се прибера, влиза в боя.
Щях да забравя...Олео мак са разработили една интересна кордова глава, на която кордата се навива много бързо и без разглабяне.Видя ми се солидно изпълнение и мисля , че си струва да се купи.
vrangelov - специалист
Честито! Добър избор! И да даваш отзиви!
bulhomes2 - майстор
Честито и от мен! Със здраве да я ползваш. Нищо чудно и аз да взема такава. "Моята" щилка се оказа, че хич не е моя. Оказа се, че била доста як и скъп модел (към 1000 лв) и собствениците на заложната къща си я искали за тях. Чувствам се все едно някоя булка е обещала да ми пусне, а после се е отметнала.
forski - специалист
Много добри характеристики спрямо цената има това Олео, с какъв двигател е тази машина, китайче или някакъв друг?
Илчо Илиев - майстор
forski написа:
Много добри характеристики спрямо цената има това Олео, с какъв двигател е тази машина, китайче или някакъв друг?
Абе за емен 800лв и да е с китайски произход .....ще е бая голямо нахалство на продавачите... :axe:
forski - специалист
И аз за това питам, защото Щил и Хускварна с тези параметри са над 1000лв. така че все от някъде трябва да се компенсира тази разлика... :) :?:
За тази цена горните две предлагат 25-30 куб. моторче с 1,0-1,2к.с. къде е уловката тука с това Олео? :)
п.п. Не казвам че машината е лоша, просто ми е интересно защото цената е повече от добра!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 116

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: