• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 29
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
nv952 - майстор
Ок
Щом и ти като мен ще поливаш от вик мрежата като отидеш взимаш един бидон но трябва да знаеш точния му литраж но не повече от 150л и отваряш чешмата максимално (провери и крана на водомера дали е отворен на макс)и засичаш времето за което ще се напълни както аз съм направил.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RXTNoSe_4eg[/youtube]
perdeee - специалист
Значи за 3 минути пълня 100 литра вода.
nv952 - майстор
Добре дебита го имаш сега остава налягане да има и направи снимки на мястото и размерите и ще изберем разпръсквачи че така на "тъмно" много трудно. :)
perdeee - специалист
Ето го мястото,както вече казах размерите са 8.5 на 13.5 метра,за съжаление не мога да го снимам цялото и за това е така на части,хайде помагайте за избора на разпръсквачите.

Прикачен файл

24082013190.jpg

Прикачен файл

24082013188.jpg
hidrazin - майстор
nv952 написа:
Добре дебита го имаш сега остава налягане да има и направи снимки на мястото и размерите и ще изберем разпръсквачи че така на "тъмно" много трудно. :)
Ще чакам да видя избора. :-D
:partyman:
nv952 - майстор
hidrazin написа:
nv952 написа:
Ще чакам да видя избора. :-D
ХА ХА ХА!!!
Опитвам се да помогна на човека както и ти ми помогна пък и съм сигурен че каквито и да му предложа ти ще си кажеш мнението все пак(надявам се :) )
perdeee - специалист
Ами хайде де предложете.
ivanovbg - майстор
А защо на асмалъка не закрепиш от роторните разпръсквачи от по левче и да си направиш дъждовална инсталация?
hidrazin - майстор
ivanovbg написа:
А защо на асмалъка не закрепиш от роторните разпръсквачи от по левче и да си направиш дъждовална инсталация?
Ами защото няма да може да ги накара да пръскат в ъглите на 90 градуса и по страните на 180. :)
ivanovbg - майстор
За мен не е от голямо значение дали ще са сухи пътеките.А ако ги пуска нощем въобще няма да е проблем - до сутринта ще са изсъхнали. А колко копане и главоболия ще си спести... А най добре е да се полива в тъмната част на деня.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 29

Тема "Автоматична поливна система" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: